reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Moje dziecko chce na basen i w czepku jezdzi po domu. Na popoludnie zapowiedzieli sie do nas goscie i chyba upieke ucierany z malinami bo szybko i smaczny.
Vertigo zdrowka dla Tosi, a wasze plany super i oby to wszystko poszlo jak z platka. A Tosia miala objaw chrapania podczas snu?

reklama
Czesc tusiekn, nie. Tosia chrapala tylko przy katarze (ale to oczywiste). Miala czeste katary i jeden raz to ucho. Migdal byl tak duzy, ze zatykal przewody sluchowe, plyn gestnial i to uposledzalo sluch, a w koncu doprowadzilo do zapalenia. Na szczescie nie zdarzyly sie porobic zrosty, bo leczenie tego to masakra.
I, co ciekawe, poza tymi katarami Tosia wcale intensywnie nie chorowala - ostatni antybiotyk brala 1,5 roku wczesniej!
A po tym zapaleniu rozwinal sie u niej jeszcze rumien zakazny, wiec jazda byla na calego :sorry2:

Witam!
Vertigo,myślami Cię ściągnęłam. :tak:Bidula Tosia. Mam nadzieję, że już wszystko będzie ok.
Jak spojrzałam na suwaczek to myślałam,że bedzie nowa dzidzia, a tu tylko Tosi suwaczek od tyłu.

hej

vertigo tez cię sciągnęłam, bo mam spraweczkę malutką do ciebie :-) na pw napiszę.

tymek już w przedszkolu. Bal okazał się trochę niewypałem, ale pierwsze koty za płoty ;-)

co do kaszlu, to nasz lekarz rodzinny (pulmunolog i specjalista chorób płuc) mówił mi kiedyś, ze błona sluzowa po infekcji regeneruje się przez ok 6 tygodni, może więc w tym czasie być kaszel. dodatkowo u małych dzieci w tym czasie często przychodzi nastepna infekcja i tak to koło się zamyka.

a komode tymek tez taką ma, kupiliśmy mu rok temu, jest fajna ale te pudełka małe. w sam raz na małą ilość klocków, ciastolinę z akcesoriami, małe samochodziki czy zwierzątka.

spływam, bo czasu mi brak ciagle... zdrówka dzieciaczkom! mogłaby ta zima minąć już...

Dzień dobry
Moja córka na balu chce byc biedronką, pokazałam jej inne przebrania, ale wygrywa nbiedronka, tyle, ze chce miec różdżkę. Nie ma sprawy, będzie miała, różdżek ci u nas dostatek.

Kamil usypia Natalię Muminkami, których słuchał jak był mały, Natalia rozkręcona na maksa... słucha, śpiewa, chyba mu zycze powodzenia i ide spac ;-)

hej :-)

a cóż tutaj takie pustki? u nas zima wróciła chyba, śnieg nawet sypał. a mnie się już tak wiosny bardzo chce, rany!

kasiu dziękujemy za komplement :-) zośka bardzo duża już jest, rośnie szybciej niż tymek. nie zdążyłam się nacieszyć maleństwem a tu już maleństwo po szafkach grzebie ;-)

vertigo doczytałam jeszcze o rumieniu. jakaś czarna seria tosie spotkała, takie okropne choróbska. kurcze! biedna mała!

tusiekn
daj przepis na ten ucierany :-) ja co prawda wciąż się twardo odchudzam, ale może kiedyś skonczę. albo rodzinę dopieszczę :-) tymek miał niedawno imieniny i robiłam rurki oraz sernik, standard, bo tymek najbardziej lubi...

idę spać, bo straszny katar mam.

reklama
Witam,
Zimaaa, i to teraz moge powiedziec, ze prawdziwa zima, sniegu co nie miara i wcale nie zimno. Wlasciwie to sie ciesze bo mamy okazje przetestowac nasze auto na sniegu wlasnie takim duzym i pojechalismy dzisiaj nawet na maly ofroad;-)
Efunia o dzieciakach to wiesz co mysle, po prostu super:tak: A placek mam jeszcze, ja sie odchudzam i o dziwo nie jem ciasta bo co jak co ale slodycze uwielbiam. Przepis w odpowiednim watku.

Do góry