reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie kochane,

Prezesie drogi, duuuużżżżżzoooo radości, wspaniałych gości, tortu wielkiego i siedzenia w przedszkolu krótkiego :-)

Lindsay jeszcze raz moc uścisków!!!! Czekamy na zdjęcia dzielna kobieto!

Chorowitkom, dużo zdrowia.

Z Igą w przedszkolu właściwie ok. Nie bardzo chce opowiadać, wiem tylko, że tańczyła z Alexem :szok:
Gdyby mogła to przyssałaby się do mnie na cały dzień. No ale powiem szczerze, że ja również nie mogę się z nią natulić.

reklama
witam!
Oj,dziś miałam zakupowy dzień.... wczoraj wieczorem m. stwiradził,że musi kupić spodnie i ...pojechalismy rano do Wawy..:-Dcd w innym watku

Życzonka urodzinkowe dla Dziecciaczków - jak tyen czas leci - już 3 urodzinki.

Aż się boję do Was zaglądac po poprzedniej niedzielnej wytpowiedzi z efunią.

więc może sobie poczytam - a dla Was wszystkich gorące pozdowienia

Czesc,
My jeszcze w domu siedzimy i przyznam, ze wszyscy od tego kicka do glowy dostajemy, ale Tusiek kaszle jeszcze niesamowicie, normalnie szok ile w sobie ma tej flegmy a szkoda ze nie umie sie jej pozbyc jak dorosly, nie chce tylko zeby to na oskrzela poszlo.
Lindsay jaki slodki Miloszek, a braciszek Macius widac spelnia sie w swojej nowej roli. Duzy chlopak Ci sie urodzil:tak:
Mala i co z Zuzia? U nas wysypka byla od goraczki wiec moze i u was tez. Zdrowia zycze i caluski dla Zuzi.
Efunia a ta wysypka to ci sie dawniej tez zdazala czy teraz? Glowa do gory, bedzie dobrze.

a w ogole to dzien dobry.
wlazłam troche jak ze slomą.

tusiekn wysypka mi się zdarzyła kilka razy w zyciu, ale nie taka. alergolog powiedziała, ze to przekracza jej możliwości i kompetencje, lekarz rodzinny moj powiedział, ze widzi coś takiego po raz pierwszy w zyciu. i kazde kazało mi sie pokazać po szpitalu, taki jestem dziwolag jakiś...

kasiek jak ci dobrze ze masz już takie duże dzieci, ze same wyciagają cię na zakupy a nie jęczą już po 10 minutach ;-)

i życzę zdrowia wszystkim chorowitkom.

Witam!
Anno,no coś Ty ! pisz,pisz...
Efunia, jęczy tylko z innych powodów ;-)

Teks Naduli dziś z kościoła - Mamo pipcia mnie swędzi - a siedział ode mnie ze3 metry- i do tego spódniczka w górę :zawstydzona/y: dobrze,że jakas wspólna modlitwa była w tym czasie a nie np.kazanie :baffled:

Dobry wieczor,
nam dzisiejszy kaszel zlikwidował plany, wczoraj na basen tez nie wzięłam ludka, bo kasłała. I wczoraj urodziła się córeczka mojemu citecznemu bratu, jak Natalia zobaczyła jej zdjęcie i upewniła się że już się urodziła to podniosła się z hasłem "no to jedźmy!"
Zaszyłam się na cały weekend w domu i mi z tym dobrze.

reklama
Do góry