reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Gabrysiu przepraszam za przeoczenie !!! Wszystkiego najlepszego słonko !!!

Efuniu-nawet nie wiesz jak się cieszę. Znowu sie czegoś nauczyłam :-) Potrafię jakieś tam pliki zamienić na mp3 :-)  Ale ja zdolna jestem  ;)

Orzech nie ma za co !

Krystian - dzielny z Ciebie chłop !

A ja własnie uspokoiłam jakoś mojego synia. Przez 15 minut darł się jak poparzony. Dawno tego nie robił :-( Nie wiem co się mu stało :-( Biedaczysko usnęło mi na rękach ....

reklama
halo, halo

a ja chora. fuj.nawet gadac mi sie nie chce do mojego dziecka... :(

Teddy mi tez kazali cos tam wymywac z ptaszka, ale jakos sie boje. i jaka szczepionke wzielas ?

duralex dziekuje w imieniu Anuli, ale glupio mi, ze przeoczam tyle miesieczniczek, Gabrysia np.

Gabrysiu wszystkiego naj od nas ;)

Lindsay
ja tez dalej choruje, ale juz jest znacznie lepiej - ale na spacery nie wychodzimy od soboty :(

Hej Mamuśki i Bobaski! :)

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA ANULKI :)
ROŚNIJ ZDROWO NA POCIECHĘ RODZICOM :)
BUZIACZKI I UŚCISKI OD CIOTKI LUSZKI I KUZYNKI NATALKI :-* :-* :-*

Gabrysia nie chciala aby dzien urodzin Jej tak szybko minal wiec jeszcze o 3 w nocy troszke pogadala, a potem dala znac sasiadom, ze jest juz duzai potrafi glosniej plakac ;) Zasnela po 4 i tak do 7 wytrzymala :) a teraz co dwie godzinki karmienie

dziendobry wszystkim :laugh: mamusiom ja troszeczke nie na temat , mam nadzieje , ze sie nie obrazicie , chcialabym od ktorejs bbeforumowiczki kupic ksiazke " W OCZEKIWANIU NA DZIECKO" , zwracam sie do was kochane mamusie , wole kupic od kogos uzywana ale w dobrym stanie od ktorejs z bbewowych mam ....
bede wdzieczna za pomoc
serdecznie pozdrawiam :laugh:

reklama
Do góry