reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Vertigo no to sie cieszę. A jak Ci się podobają?

Wróciliśmy ze spacerku. Przyszłam zmoczona na całego. Zaczął strasznie sypać deszcz ze śniegiem. Na szczęście miałam ze sobą folię, tak więc Tymek nawet wózka nie zmoczył, a ja ... wyglądam jak zmokła kura :-)

JEJ!!! Tymcio a Weronisia i Macius !!!alez te dzieciaczki slodkie.
MOja Anula jak pokazuje sie aparat, to przestaje sie usmiechac ;) a Wysze widze, ze dostaja jeszcze wiekszej radosci ;D

Syla - patrzę patrzę i nie moge się nadziwić nad Twoim Oskarem ... jaki z niego piękny chłopak rośnie. Igunia ma super braciszka ! Ślicznie razem się prezentują... :-)

Efunia - a Tymeczek na tym zdjęciu jak laleczka wygląda :-) słodko !

a mój Tymek śpi i śpi. Chyba ta paskudna pogoda ma na niego tak wpływ. Pada i jest strasznie ponuro. Mija juz 4 godzina od ostatniego karmienia...

reklama
Witam wszystkich!!!

Przegapiłam znowu cały dzień a tu stron prawie nie do nadrobienia. No nic poczytam może potem, mam nadzieję że nie wyskakuję jak zwykle nie w temacie ;D

Mati, Orzeszku dajcie wielkiego buziaka swoim dziewczynkom od cioci Patki i od Dawidka z okazji skończenia 2 mieięcy :-* :-* :-*

Od 2 dni daję memu dziecku wodę koperkową i wiecie co -- pomaga (co prawda dzisiaj tak mi się wydarł przez spacerem że zamiast wyjść o 13 wyszłam o 14.30 ale to chyba z głodu była ta panika)

Do góry