reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
witam po świątecznie
no pogo9da nas zaskoczyła. Ale Zuzia z tatusiem nie odpuścili i na podwórku stanął wielki bałwan z samego rana. :tak:
my w pierwszy dzień obskoczyliśmy najpierw moich rodziców a później zaręćzyny Konrada brata. a wczoraj u teściów- pełna chata- wesoło było.

Dzień dobry!
My też rodzinnie spędziliśmy te Święta, pierwszy dzień pojechaliśmy do moich rodziców, potem do siostry i drugiej siostry, Oli się wybawił ze wszystkimi dziećmi w rodzinie, a drugi dzień u teściów ... wczoraj Oli poszedł spać o 23!

Nikt nie piszę, o dyngusie, nikogo nie oblali na ulicy? Nas nie ;-)

Witam!
Widzę,że mimo pogody u wszystkich świeta były wesołe
Doxa, u mnie nawet dzieciaki zapomniały ,że lany poniedziałek. Przy takiej pogodzie nikt nie miał ochoty sie chlapać.:tak:

Kasiek - to trzeba Nadi sprawić takiego malucha - same korzysci = ulga podatkowa się zwiekszy :tak:;-)

anno, nie żartuj ze mnie. Ja mam dośc juz dzieci i więcej nie chce.Ulga podatkowa mnie nie przekonuje;-).
Ja odpisałam moje pociechy i czekam na kase,mam nadzieję,że niebawem ja dostanę . Taka kupa szmalu,ze niewiem co z nia zrobić :-D

Tak pogoda faktycznie "dopisała", chyba w ogóle nie było różnicy między tą na Boże Narodzenie!!

Ja jeszcze nie rozliczyłam się, chyba czas się wziąć za te PITy!

Dzień Dobry, u nas też polewała Weronika i też z jajeczka albo z gadżetu latarki..i było bardzo sympatycznie i smacznie i moja figura do chrzanu...:tak:

reklama
Do góry