reklama
mała26
Październikowa mama 2005
witam po świątecznie
no pogo9da nas zaskoczyła. Ale Zuzia z tatusiem nie odpuścili i na podwórku stanął wielki bałwan z samego rana.
my w pierwszy dzień obskoczyliśmy najpierw moich rodziców a później zaręćzyny Konrada brata. a wczoraj u teściów- pełna chata- wesoło było.
no pogo9da nas zaskoczyła. Ale Zuzia z tatusiem nie odpuścili i na podwórku stanął wielki bałwan z samego rana.
my w pierwszy dzień obskoczyliśmy najpierw moich rodziców a później zaręćzyny Konrada brata. a wczoraj u teściów- pełna chata- wesoło było.
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
My też rodzinnie spędziliśmy te Święta, pierwszy dzień pojechaliśmy do moich rodziców, potem do siostry i drugiej siostry, Oli się wybawił ze wszystkimi dziećmi w rodzinie, a drugi dzień u teściów ... wczoraj Oli poszedł spać o 23!
Nikt nie piszę, o dyngusie, nikogo nie oblali na ulicy? Nas nie ;-)
My też rodzinnie spędziliśmy te Święta, pierwszy dzień pojechaliśmy do moich rodziców, potem do siostry i drugiej siostry, Oli się wybawił ze wszystkimi dziećmi w rodzinie, a drugi dzień u teściów ... wczoraj Oli poszedł spać o 23!
Nikt nie piszę, o dyngusie, nikogo nie oblali na ulicy? Nas nie ;-)
Kasiek - to trzeba Nadi sprawić takiego malucha - same korzysci = ulga podatkowa się zwiekszy ;-)
anno, nie żartuj ze mnie. Ja mam dośc juz dzieci i więcej nie chce.Ulga podatkowa mnie nie przekonuje;-).
Ja odpisałam moje pociechy i czekam na kase,mam nadzieję,że niebawem ja dostanę . Taka kupa szmalu,ze niewiem co z nia zrobić
reklama