reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Weronika dzisiaj do sąsiada przez płot: -Jak się nazywasz?
-Kacper.-A ja jestem Weronisia.- Ile masz lat? -Sześć. -A ty? -Pięć.;-)

Z innej beczki - czy któraś z Was nie chciałaby nowego obrazka z IKEA, na zielonym tle krowa, owieczka i swinka, do pokoju dziecinego? Natalia kiedyś dostała od mojej kuzynki, ale kuzynka wielbi kolor zielony, całkiem przeciwnie niż my i ten obrazek nigdy nie został powieszony. W nowym mieskznaiu tez nie pasuje ;-) Ktos chce? Chętnie oddam, szkoda mi wyrzucać.

witam - ja dzisaj cały dzień poza domem - Mikołaj u babci a ja załatwiam ostatnie sprawy przed porodem.
Rano robiłam badania i Mikołaj powiedział że będzie mnie pilnował żeby pani krzywdy mi nie zrobiła - i faktycznie tak patrzył na każdy ruch babeczki jak pobierała mi krew.
No i jeszcze odwiedziłam koleżankę, urodziła 3 miesiące temu i już ma figurę z przed porodu. A rodziła 2,5 h. Zazdroszczę.

U nas też zamiast polewania wodą było lepienie bałwana u siostry w ogródku i kąpiel mojego męża w morzu - z tą kąpielą to przesadzam, ale generalnie chodził w wodzie w morzu tak do kostek i mówił ze tak goraco mu wtedy było. Mam nadzieje jednak że Morsem nie zostanie.

A zakupów zazdroszczę ja narazie robie zakupy budowlane i ubraniowe przez internet.

Prosze aby reaktywowac watek umawianek ! :-)
anno, fajnie masz z tym morzem :tak: w zasięgu reki :-)
drzewko,bardzo dorosła juz Twoja córka :-) i bardzo towarzyska :-)

Nadia za to złośliwa się zrobiła. Ostatnio wzięła do kościoła nowego kucyka pony,stawiała sobie na poręczy i czekała na moment kiedy podchodziła do niego taka mała dziewczynka i chciała się nim pobawić. Natychmiast go zabierała i wrzeszczała " To mój kucyk,nie wolno!!!" dziewczynka odchodziła a ta od nowa stawiała kucyka i czekała ...:zawstydzona/y:

reklama
Dzien dobry,
A co Wy juz poszlyscie na te zakupy, ze tak pusto?
Bozesz ta wiosna chyba nie przyjdzie, u mnie snieg i zimno i siedzimy 2 dni w domu, nie chce jeszcze isc bo Tusiek dzisiaj troche kaszlal, ale katar juz przechodzi. Mnie tez cos bralo, ale chyba sie wybronie.
Kasiek no niezly ma charakterek Nadia. Moje dziecko natomiast zawsze jak jest w kosciele to chce robic siku, nie wiem co za atrakcja ale coz.

Do góry