reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie niestety moja córcia nie chciałą wyjść w nocy, ja ją w ogóle wątpie że będzie chciałą wyjść.
Dzisiaj jadę do szpitala, może mi USG zrobią ale KTG to na pewno i zdecydują czy mnie zostawić.

reklama
INA,ja tak mam od paru dni,prawie wogóle nie śpię.Ale dalej czekam na jakąś mocniejszą akcję.Nie lubię szpitali:-) Jeśli mocno Cię boli to jedź to sprawdzić.Może akurat coś mądrego zdecydują:-)

No ja tylko wam współczuje ........
hummm teraz wiem dlaczego meżczyźni mają sie troche lepiej bo nie muszą rodzić ale bolesne jest jak to wszystko widzą .
miłęgo dzionka ;D no i skurczy oczywiście ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Cześć!
Lindsay - gratulacje ogromne!
Oderwałam się na chwile od porządków, nawet nie wiecie ile tego było, jakieś skarby poupychane w szafach i szafeczkach, od razu inaczej. Zmieniłam jeszcze biurko na jaśniejsze, doszedł nowy obrazek, na dzisiaj zaplanowałam komody u rodziców i taką jedną szafeczkę, którą boję się otwierać :)
I ksiązki poprzestawiałam... siły mam dużo, ochotę też, więc wykorzystam póki mogę.

moja żona też jest na dniach niby 20.10 ale czekam moze dzis pojedziemy zależy to tylko od dzieciatka :)
w tym przypadku niema żadnej reguły
pozdrowionka i zdrówka życze :)

Witam dziewczynki,

Luszka dzięki za pochwały. Tak sobie pomyślałam kiedyś że to może być fajna sprawa takie zestawienie. Teraz jest jasno kto jeszcze jest podwójny a kto tuli maleństwo. Nie sugerowałabym się terminami z USG, szczególnie tymi końcowymi. W ciągu całej ciąży te daty się zmieniają.

Coba, u mnie też tak było, pierwszy poród był wywoływany i przebijany pęcherz. Tak więc teraz wszystko jest zupełnie nowe, jak pierwszy raz. W poprzedniej ciąży nie miałam nawet tyci, tyci skurczyku a teraz.....łoł, ale jak widać i tak one nic nie dają...no ale pożyjemy zobaczymy.

Lucky, no ciekawa jestem co tam Ci dzisiaj powiedzą (a może i nawet zrobią).

Ina07, ja też mam takie skurcze i bóle miesiączkowe, raz na jakiś czas ale one mijają po jakimś czasie nie osiągając nawet regularności. Raz tylko przez godzinę miałam regularne co 15 min. ale przeszły. Czekam więc na coś konkretnego no i regularnego. Coś co by trwało dłużej niż godzinkę i było naprawdę regularne i nasilające się. Do takich zmyłek, które mam teraz zaczełam się przyzwyczajać.
W Twoim przypadku natomiast przy takiej akcji pojechałabym do szpitala - ZE WZGLĘDU NA PESSAR, który ciągle masz założony. Nie czekałabym. Warto sprawdzić. Może muszą Ci już teraz go wyciągnąć.

Anna Magda25, zaraz dopisuję. Anna, tak mi się właśnie wydaje że nie ma nas wszystkich na tej liście, dlatego bardzo prozę dawajcie cynk a ja zaraz uzupełnię. Już Cię wpisuję. U Ciebie Magda dopisuję dziewczynkę :)

reklama
Do góry