reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Magdusiek no jesteśmy już dwie z ta pogodą. Ale u mnie wylazło już słońce :wściekła/y:
Vertigo marsz na urlop.
aż nie śmiem pisać że się chyba za prasowanie wezmę..

a i czworaczki fajna sprawa. Vertigo może być tak jak piszesz ale też inaczej. Jakiś czas temu krążył taki filmik chyba z sześcioraczkami, leżały przy mamie i wszystkie na raz sie śmiały. supeerr!

Dzien dobry,
Ja tez uwielbiam deszcz, jeszcze jak stuka o parapet to kocham:-)
Zbieramy sie na spacer.
Pod moim blokiem od kilku dni przychodza posiedziec na kocu przedszkolaki, ale nie to mnie drazni tylko upierdliwa Pani ktora wrzeszczy na kilku chlopcow, a wczoraj ich szarpala i ciagnela i koc potraktowala chyba jako karnego jeza;-)Nie chcialabym zeby ktos tak krzyczal na Natka tymbardziej ze moze isc wlasnie do tego przedszkola gdzie ta Pani pracuje.

Magdusiek i chcą do piersi :-) tusiekn jakaś psychopatka. jak piszesz że przychodzą posiedzieć na kocu a ona ten koc traktuje jak karnego jeża, to masz tam jakiś obóz karny rozbity pod oknem. A nie ma jakiegoś innego przedszkola w okolicy?

Witajcie!!
Ojej ile tu się działo ostatnio!

Vertigo cieszę się, że Tolcia już zdrowa! A za siostrę trzymam kciuki!

Magda25 śliczna Marysia i taka maleńka!

A ja tak jak Magdusiek napisała (dzięki kochana!) korzystam z towarzystwa męża :-) Włośnie moi obydwaj panowie pojechali razem pozałatwiać sprawy (jakieś urzędy mają w planie - czarno to widzę!), a ja oczywiście do kompa!

Dziewczyna na moim osiedlu ma trojaczki i przyznam ze smiesznie wygladal wozek dla takich malych, sa chyba kilka miesiecy mlodsze od naszych dzieci. Drzewko wiesz to przedszkole praktycznie jest kilkaset metrow od Nas wiec bardzo blisko, a rekomendowane przedszkole jest duzo dalej i trzebabybylo jechac autem. No ale jezszcze jest czas wiec zobaczymy. Ja rozumiem, ze sie pilnuje dzieci ale nie w taki sposob.

Na moim osiedlu też mieszkają trojaczki, starsze od Natalki. Pamiętam niezle wyzwanie mieli jak zaczynały chodizć... dwie osoby na spacerze to mało.

reklama
Do góry