reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

to napisała Doxa w wątku jedzonkowym 6 sierpnia 2005r.:

Spoko, spoko ja moje dziecko tak wytresuję o 4 to będę sobie smacznie spała ;D ;D ;D Albo jeszcze lepiej, jeśli już to mężuś będzie wstawał :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no i proszę... śpią do bólu! :-) ;-)

reklama
WITAM!
Tusiekn, właśnie dlatego ,że sięta to musisz wyluzować! Zapowiadaja piekna pogodę wiec zarzywaj dużo kapieli słonecznych a poczujesz sie lepiej!:tak:

Teddy a powiedz mi jakie miałaś dolegliwości jako dziecko? Mój Mati częst mówi,że mu niedobrze . Przez to chyba je niewiele. Robilismy mu kilka lat wstecz usg, badania i wyszło tylko,że ma 2 śledziony. Ale to nie ma z tym nic wspólnego.
Magdusiek rozumiem jesteś na zakupach. My wyszłysmy dzis do dzieciowego sklepu, ale tak wiało, że nie doszłysmy. Poczekamy na tatusia to nas zawiezie.

Jutro wyjezdżamy, ale Vertigo nie zatrzymamy sie w Bydgoszczy, bo mamy napięty grafik. Moze wracajac. Ale tam gdzie jedziemy jest internet i z całą pewnościa bede zaglądac na BB>

Teddy nie polecam! podobno połowa Polski na wyspach a ciekawa skąd się ich tyle wylęgło nagle w sklepach! z pisanek chyba!

Teddy a miałąś gastroskopię robioną?

to nie jade na zakupy.... ;-)

...a gastroskopie mialam raz jako maluch... potem pamietam tyle, ze mialam miec i dlatego odwlekalam zgloszenie sie do szpitala... ;-)

no jak to dziadki! zawsze mają rację! ;-) dzięki jeszcze raz kochana!

a mnie właśnie nie zlecił żadnych już badań, ale z drugiej strony się cieszę bo gastroskopia to nie za przyjemny zabieg podobno... :-p

reklama
co????????????????????????????????????

o boże kochana aż mi ciary przeszły!!!!!!!
ojej współczuję! wiem co to jest...
ale skąd ten pomysł? była jakaś "niewyraźna"?

Do góry