reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

a ha!!

przy oazkji porządków, dywanik teściowej znalazł się w szafie zwinięty! ;-) :tak:

aaaaa
zapomniałam napisać, wracam w czwartek z pracy a tu dom zamknięty, a mój klucz ma teściowa! dzwonie do niej a ta mówi że są u nich w domu! To nic że za pół godziny mam szkolenie,a jeszcze ziemniaki nie ugotowane... Od nich idzie się jakieś 10 minut do nas, no a Zuzia sędza czynnie czas na świeżym powietrzu! :wściekła/y: no myślslłąm że ją zawinę w ten dywanik...
no i nie powsżłam już na kurs...

reklama
Dzień dobry
Mała - zwiń ja i też do szafy, niech siedzi;-)
Teddy - no niestety sie nie da.... kurcze, czść znajomych zmieniła maile a ja mam póki co za dużo o jeden komputer i nie mam jak uatualniać z dwóch:-( Nic to, podzwonię i się dowiem, chyba, ze teraz zje mi kontakty z telefonu;-)

nooo 5 minut przerwy! ;-) muszę się wyrobić ze sprawozdaniem do czwartku, które jest delikatnie mówiąc "dość obszerne"! :-(
magdusiek musiałabym jej jeszce stopery w uszy powkłądać coby za dużo nie słyszała... ;-) :-)
jutro Zuzia jedzie już do drugiej babci.

Witam!

Syla, dobrze,że impreza udała się. U nas też:tak: Mati jeszcze nie dostał od nas prezentu, bo w zasadzie jutro ma urodzinki . Najgorzej,że nie mam pomysłu co mu kupic.

Mała, następny weekend tez masz wolny;-)?!

Nadia chodzi na spacerki głownie bez wózka. A jak z wózkim to obok wózka;-). Ale nie ucieka, idzie grzecznie za rączkę.

Aha, wyczytałam,że o tej porze roku moze dzieci więcej rzeczy uczulać nawet jabłka i to za spraw pyłków brzozy, które osadzają się na warzywach i owocach. No i dziecko może miec gorsze samopoczucie.

Sylus co do clemastinu, to nasza znajoma farmaceutka twierdzi,że to takie placebo bez efektu i juz lepiej dac po prostu wapno. Ale może niech Vertigo wypowie sie w tej sprawie.

Witajcie!
Wyjazd nam się udał, pogoda była piękna, dzieciaczki ganiały po trawce - po prostu było super!
A dzisiaj zgodnie z moim postanowieniem zawitałam do fitnessu! Oczywiście w środku dnia to tylko siłownia wchodzi w grę, ale ku mojemu zdziwieniu było napradę fajnie! Dodatkowo chyba będę jeszcze w niedzielę na pilates chodzić! Jak szaleć, to szaleć :-)

Mała cieszę się, że miałaś tak udany weekend!!!

Syla, Kasiek fajne że imprezy udały się! Syla to sezon grilowy macie już otwarty! W takim razie my też musimy zacząć.

Kasiek mówisz brzoza? hmmm Ja mieszkam pod lasem brzozowym! I wokoło pełno brzózek, nawet mam 3 na własnym podwórku!

dzień dobry
ja dzis byłam na fitnessie i na siłowni. własnie dotarłam do domu, nie powiem jak jestem zmęczona. w ciągu dnia jeszcze byłam w ikea, na zakupach w Piotrze i Pawle i ogólnie jak szłam (szczęsliwie Natalię Kamil zabrał od moich rodziców, ja zostawiłam sobei wózek) to myslałam że już bardziej inglesiny załadować się nie da;-)

reklama
ja mysle, ze jak kto zdolny, to sie da... ;-)

Kamil mi wczoraj pomyl okna (oprocz tego jednego co zrobilismy w synem), powiesil firanki, wyodkurzal gdzie sie dalo, potem jeszcze przyszedl po mnie z Krystianem i poszlismy na zakupy... po powrocie spytalam go, czy obiad ugotuje... udal, ze nie slyszy... ale i tak jestem z niego dumna... :-)

a tak w ogole to dziendoberek... :-)

Do góry