reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

słuchajcie, co robie nie tak.
Doxa zmobilizowałaś mnie do wstawienia wreszcie suwaka ale nie mogę, cięgle jest to large. Co mam zrobić? Mam go jakoś zmniejszyć????:szok: ale jak?

reklama
śliczne te wasze nowe suwaczki! może i ja bym coś w końcu zmieniła! Zaraz się Doxa wścieknie! ;-) :laugh2:

Witam,
Dzisiaj spalismy do 9 wszyscy a Tusiek i tak juz zasnal drugi raz. Mnie jeszcze gsrdlo pobolewa, ale na szczescie nie mam goraczki. Dosyc, ze gardlo to jescze @ brrr.... Ja mam przekroczony transfer i nie wyswietlaja mi sie zdjecia wszystkie w galerii:-( a nie wspomne juz o wstawianiu, co bede mogla dopiero na poczatku kwietnia. Krystian niestety nie wyswietli mi sie, ale za to Iga jest przesliczna i widac taka subtelna ma buzke:-) no i Oli tylko w dwoch zdjeciach, jaki to duzy chlopak:-) Ja kiedys zrobilam sobie male wspomnienia i ogladalam filminki i zdjecia jak Natek mial kilka miesiecy, pierwsze kwiki...i tak mi sie lezka w oku zakrecila. Kochane sa dzieciaki i tak szybko rosna.
Nie mam sily na porzadki przedswiateczne i chyba nie bede w ogole myc okien. Nie chce sie rozlozyc jeszcze bardziej na swieta. Ale Nam piekna wiosna idzie:tak:

Mała a czemu mam się wściec? Śliczny masz suwaczek :-)

Tusiekn masz rację! Okna poczekają, ważniejsze abyś Ty się nierozłożyła!

hi hi Doxa jak zwykle wyrozumiała! ;-)

Tusiekn zdrówka dla was, a właściwie teraz najbardziej Tobie!

uwaga!: mam wkońcu wolny weekend! :happy: więc ewakuuję córcię z tatsuiem z domu i biorę się za odpajęczynianie mieszkania! :tak: :laugh2:

Mala a gdzie zdjecie Zuzy w podpisie, Natek nie pocieszony:tak: bo codziennie ja oglada. Umieszczaj tu szybciutko:-)

Tusiek, no cóż nie mamy wyjścia musimy czekać do początku kwietnia!:tak: zdrówka Ci życzę bidulko.
No i olej okna, jak jeszcze coś przez nie widać to daj sobie spokój.;-)

Mała, Ty to dobra jesteś, ma wolny weekend to rękawy zakasza do roboty....

A ja w sobotę mam imprezę u mnie. Nie chwaliłam się Wam że stuknęły mi już 34 wiosny:cool2: Jak będzie tak ładnie to opędzę się grilem:laugh2:

Doxa, oj na pewno już niedługo będziecie mieli ładniusi trawniczek, najpierw się trochę czeka a później jak się trawka puści......

Mała a Ciebie zapraszam do nas na ogród.:tak:

reklama
Do góry