reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Syla - współczuję. Mam nadzieję, że choroba juz odchodzi.
Dzięki, faktycznie wypoczęłam.
Ale fakt, że kobieta nie ma jak chorować ani spac. U nas też jest tak, że jak mnie coś jest to tak jest masa rzeczy do zrobenia itd, a jak Kamilowi to zawsze jakoś tak sie ustawi, ze koło niego się skacze. No, chyba, ze mnie jest coś na maksa poważnego;-)

reklama
Adrzej pojechał zawieźć Oskara na olimpiadę matematyczną do jakiejś szkły, Iga ogląda baje a ja wreszcie mam chwilkę dla .....BBBBBBBBBBBBBBBBBB.....znaczy się dla siebie z Wami:-)

Zazdroszczę, Natalia nie ogląda bajek tak, zeby sie ode mnie odłączyć. Ona raczej ma w nosie bajki, teletubisie lubi, ale też nie obejrzy całych.

Magduś, Iga siada do fotelika, dostaje kanapkę picie i włączane są bajki. Przyzwyczajenie dość kiepskawe ale na razie to jedyny sposób, żeby mieć chwilkę dla siebie.

witam witam,

a Doxa i Jolik? mam nadzieję, że u was wszystko ok.

Wszystkim zdrówka życzę, ale pochorowałyście! :-(

u nas tez żadna bajak a w cąłości nie może byc obehrzana. Reklamy a owszem. :tak:

Tosia pięknie śpi z Franklinem! :-) :tak:

Syla zdjęcie Igi i Oskara w łóżku jest superanckie! Rozkleiłam się, chyba pomyslę o rodzeństwie dla Zuzi... teraz dopiero widzę, żę oni sa do siebie podobni! :tak: :-)

O, zdjecia nowe się pojawiły.
Ale słodziaki. Tosia piekny przytulaczek, a Iga - co za spojrzenie:-)
Czy ja się mylę czy Oskar wymownie na godiznę pokazuje?

hi hi masz rację Mała, nie ma to jak rodzeństwo, choć musze powiedzieć że już zaczęły się pierwsze przepychanki...;-) jeszcze chwila i usłyszę maaaamoooo Iga mi zepsuła.....mamoooo Oskar nie chce mnie wpuścić....:-D

Magduś, pewnie za dlugo już było tego przytulania;-)

hi hi, dopiero teraz się dopatzyłam że na zegarku 6.30 i pewnie w dodatku sobota albo niedziele. Widzicie jaka Iga już rozbawiona Oskar niestety mniej.:-)

reklama
Witam!
Sobota rano a tu pogaduchy:szok:

Ja niestety musiałam zwlec sie z wyra i pomóc w ogarnięciu mieszkania.
Teraz wstawiłam obiad a Krzyska z Nadią na spacer wysłałam.

Lece zobaczyc co w galeriiiiiiiii

Do góry