Witajcie z rana:-)
Tusiek, przy anginie są wysokie temp. zresztą dziewczyny już wszystko napisały. Przy temp mogą byc wymioty, dziecko gorzej reaguje a mleko. Często również kaszel może wywołac wymioty. Bidulek angina bardzo boli, mam nadzieję że szybciutko Natowi przejdzie, przy antybiotyu przeważnie już na trzeci dzien jest zdecydowanie lepiej. Trzymajcie się wszyscy razem zdrowo i nie płacz, choroby się niestety przyplątują!!! Tusiek już dziś albo jutro powinien czuć się lepiej!
Vertigo, poszukajcie u Was jakiegoś dobrego specjalisty, wyobrażam sobie co przeżywacie przy klejnych badaniach, raz tak raz tak....
Kasiek, zdrówka, ja też się obawiam aby dzieciaków nie pozarażać. Co Ci jest? Równż grypa? ...i nie żałuj poprzedniej decyzji. Mądra kobitka jesteś więc jestem pewna, że podjęłaś właściwą!
Teddy, a Ty do lekarza marsz!!! Jak będziesz pracowała bez siły w rękach???!!!!
Drzewko, nie pisałam że pracuję ale mnie chyba wyczułaś
. Jeden dzień wisiałam na telefonie z firmą, jak tu można zasnąć i się wygrzać
, drugiego pół.... Wolałabym już chyba być u siebie w pracy przy biurku, bo tam wszystko wiem gdzie co mam a tak każdemu co chwila tłumaczyć, wolałabym już to sama zrobić
Lekarz kazał mi wyleżeć bo na wirus antybiotyku się nie daje więc jedyny sposób aby się nic nie rozwinęło bardziej syfiastego to wygrzać i wyspać się wyleżeć;-) . Andrzej robił co mógł ale Iga wiedząc że jestem w domu domyślacie się co robiła:-) . Jednego dnia obudziła mnie, co prawda łaskawie po 8 ale siadając mi na twarzy dupskiem i robiąc patataj...:-)
Ostatecznie jest już lepiej
Kobieta nie może chorować, stara prawda!
Fakt faktem pierwsze dwa dni nie miałam siły chodzić, czułam jakbym miała gumę zamiast kości i mięśni
, telepalo mnie, teraz jestem młody bóg bez płuc, które już chyba wyplułam
ps
bąble w galeryjce oskie jak zwykle, a jakie dorosłe. Ja nie mogę!
...no i zdjęcia z wyjazdów super.
Magduś widać że musiałaś wypocząć, nieźle się zjarałaś na tych nartach, super !!!