reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!!!

Magda 25, głowa do góry. To przykre,co piszesz. Ja wychowałam swoje dzieci sama ,bo nie znoszę pomocy od nikogo i jestem z tego dumna . I TY kiedys obejrzysz sie z dumą za siebie. Rozumiem,że "chlopaka" jest u Ciebie w brzuszku?;-)Wybraliście juz imię?

Drzewko, miło, że wpadłaś zobaczyc co na BB.

Ja jestem zdechła, łamie mnie w kościach i w gardle ropnie.....:baffled:

reklama
Dzień dobry
A ja krzywo spałam i boli mnie kark:-(
Ale nic to, zaraz się zbieram i spadamy z Natalką. TYlko czekam aż ludek sam włozy bluzeczkę, strasznie jest ambitna i czasem chce wszystko już sama wkładac. Może dzięki temu szybciej się nauczy;-)

A, jesli chodzi o dziewczyny to i Syla i Doxa miały dużo pracy, węc pewnie siedza i kończą i zapewne wejdą jak już się obrobią, a Teddy może też ma coś na czas zrobić i woli nie zaglądac? A może nową grę testuje? ;-)

czesc:-(
Natek w nocy wysokiejgoraczki dostal, po podaniu panadolu zwymiotowal, do tego kupa o 3 i mycie w wannie. Rano goraczka 39,3. Bylismy u lekarza i angina:-( :-( antybiotyk dostal. Lekarz przepisal mu czopki Canpol ale ich nie bylo i daj paracetamol dwaka taka jak canpol tylko, ze na opkalowaniiu pisze dla dzieci od 3 lat:baffled: Pani w aptece powiedziala ze moze byc jak dawka ta sama. Dalam mu go ma dalej temp tylko juz nie wuem czy mozna tak dac jak na opakowaniu pisze co innego?
Do tego maz chory a jak mnie rozlozy to nie wiem jak bezie. Cala noc praiwie oka ni zmruzylam, ide spac z Natkiem.

dzien dobry dziewczynki... :-)

aaale mam urwanie czapki w pracy... robimy teraz dekoracje wiosenne dla drogerii wiec siedze od 2 dni i kompletuje druciki do zawieszek... cholernie ambitna robota... a rece mam poklute jak kiepska krawcowa... ;-)

tak wiec wpadam tylko rano zobaczyc co u Was, ale zeby napisac to juz nie mam kiedy... ;-)

ciesze sie, ze nasze 2w1 wreszcie zajrzaly... zdrowka dziewczyny dla Was i dla maluszkow, duzo spokoju i odpoczynku zycze... :-)

ja juz wreszcie wszystkie papierki do banku zebralam, decyzje o kredycie juz mamy, teraz czekam na termin podpisania umowy kredytowej...

....i to chyba tyle... bo o prezentach weselnych nic nie wiem - nie bywam.... ;-)

Witajcie kochane,

Luszka, kochana, serdeczne gratulacje. Aż mnie coś połechtało...też chyba bym chciała:-) Zdawaj koniecznie relacje po USG.

Magda, bardzo mi przykro z powodu babć, ale jedyny sposób to olać i już za parę lat (jak dzieciaczki podrosną) nie będą Wam w ogóle potrzebne, ciekawe co wtedy jak to nie wy będziecie się starać o ich względy....
Trzymaj się kochana!

Mała przykra sprawa ztym wypadkiem:-(

Anita, witamy, witamy!!!

Co nieco udało mi się nadrobić ale robi się to coraz trudniejsze. Andrzej coraz więcej pracuje z domu i tym samym ja buszuję z Igą, w pracy:szok: .... a tak poza tym to mam grypę i leżę. :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.

no prosze już się Teddy i Syla znalazły.

Syla kochana zdrówka dla Ciebie!

Teddy zajęcie faktycznie ambitne, niczym moej zdobywanie dyplomu... ;-)

to czekamy na Doxę i Jolika jeszcze.

tusiekn jak się teraz czuję Nati? spadła gorączka? Pewnie odsypiacz bidulo...

Wstalam i ryczec mi sie chce bo mam dola.:-( :-( :sick: Cala Nasza trojca chora ja mam stan podg. Natek jak zasnal przed 10 to dalej spi tylko mnie martwi bo nic nie jadl od rana tylko herbatke pil, ale zal mi go budzic. Nie kaszle i nie ma kataru, tak jest przy anginie? ja juz nie wiem bo malo co chorujemy a Natek to juz w ogole i teraz paskudztwo. Rano zjadl mleko, ale zwymiotowal troche...budzic go czy nie na jedzenie? I goraczka chyba spadla bo chlodniutki, tylko problemy sa z mierzeniem temp w pupie bo sie wyrywa, a pod paszka mozna? Lekarz powiedzial, ze do tego zabkowanie (kly) ale gardlo strasznie czerwone. Trzymajcie sie cieplo dziewczyny.

reklama
tusiekn, daj mu 1/3 pyralginy w czopku. dziala i przeciwbolowo i przeciwgoraczkowo. do gardla tantum verde. pamietaj,zeby podawac lakcid- jak ma biegunke to nawet do 3ampulek dziennie, tylko nie z antybiotykiem. na wymioty najlepsza jest slaba, lekko slodka i lekko ciepla herbatka. no i nie przejmuj sie nimi - to od goraczki.

a my jestesmy zdrowe... no prawie. mamy szmery w serduchu. qrwa mac! od urodzenia sie to ciagnie - jeden slyszy, drugi nie slyszy... pierwsze echo bylo do dupy, drugie w normie. a szumi dalej. ciekawe ile czasu zanim sie dostaniemy do poradni??? chcialam zrobic prywatnie, ale lekarka mowi, ze dziecku nikt w calym miescie prywatnie nie zrobi... :-:)-:)-( rewelacyjnie sie weekend zaczyna.

Do góry