reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no właśnie mamy już pierwszego gola ::)
u nas całe osiedle zaryczało: JEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
TO BYŁO W DOBRYM MOMENCIE NAPISANE :)
MAMY DRUGIEGO...
ZNÓW OSIEDLE ZARYCZAŁO: JEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT!!
;D ;D ;D

dzień dobry kochane :)
miałam straszną noc...
głupie sny (dziś śniło mi się, ze jestem demonem ::)) i jeszcze tak potworne bóle ręki, że budziłam się co chwila... nie wiem co zrobić z tymi bólami... to jak reumatyzm... może któraś z was wie co można na to brać? paracetamol nie działa - sprawdziłam już :)
mój tato mówi do mnie ostatnio: "ależ masz spuchnięte ręce", ja: "no i bolą mnie strasznie jak mamę przez ten reumatyzm", tata: "to od wody..." a na to moja najmłodsza siostra: "no, wodę to wy tam macie okropną" ;D ;D ;D hihihi... rzeczywiście woda u nas jest paskudna w porównaniu z tą u moich rodziców... strasznie śmierdzi chlorem :)

efunia ale Ci zazdroszczę wyjazdu na do morze, BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!
Ja zaraz sie biorę za zgrywanie z kamerki filmiku USG i będę siedzieć i oglądać...ahhh..:)
Ja chyba dzisiajszej nocy nie miałam strasznych snów, lecz dopadły mnie skórcze gdzieś o 4 rano, ale trochę sie podarłąm i przeszło :)

efunia to było moje marzenie przez całą  ciążę wyjechać nad morze ale nie mogłam przez to zagrożenie przedwczesnym porodem także może w następnym roku,a Tobie życzę miłego wypoczynku.
Dziewczynki tak odwiedzam inne fora i myślę sobie że jesteśmy szczęściary po pierwsze jest nas bardzo dużo, po drugie wszystkie powoli szczęśliwie dochodzimy do końca ciąży-żadnych ekstramalnych wcześniaków i poronień na początku ciąży(chyba że nie pamiętam).Jestem z nas dumna!  ;D  ;D

karen ja mam do gdańska 80 km także żadna to wielka wyprawa...
ale w tym roku tak rzadko tam jeździmy :(
mój mąż mieszkał w 3miescie przez ponad 7 lat, a ja do niego tam jeździłam przez półtora roku i teraz mi brakuje morza bardzo...
no, ale dziś je w końcu zobaczę ;D
też mi się wydaje, ze nasze "październikówki" to niezwykłe dziewczyny... jest nas dużo i chyba bardzo się ze sobą zżyłyśmy... nie macie wrażenia?
okej, spadam już, bo zaraz jedziemy papa dziewczynki. miłej niedzieli :*

reklama
Ejjj laski co sie dzieje??
Gdzie się podziałyście??
cisza na tym naszym październikowym forum :(
Ja tam dzisiaj sobie poukłądałam ksiązki i zeszyty i zrobiłąm porządejk w biurku i an nim :p

Do góry