reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej,
Jak u Was? Ja dziś projektowałam szafę dla Natalii, nie mieści nam sie wszystko co byśmy chceili zmieścić w pokoju, nie wiem, chyba zagracę sypialnie fotelem, bo kompletnie nie mam miejsca do karmienia. I wywaliłam wszystkie ciuszki... fajne są... sama bym chciała takie fajowe ponosić.
Ubrałam sie dziś w bluzę Kamila i moja mamam uznała, że nie widac, że jestem w ciąży - hihi, to już wiem czemu nikt mi miejsca w kolejce nie ustępuje. Ale tylko w tej bluzie brzuszek mi się chowa...

reklama
O tak trochę lepiej, swędzenie jest już mniej uciążliwe, chociaż nadal jest, już mnie boli cała skóra od drapania, nie mówiąc o drobnych ranach :(

Natomiast chyba mały jest jeszcze niżej niż był, bo od kilku dni biegam częściej do "kibelka" ;)

Dzisiaj na obchodzie wieczornym usłyszałam, że mam jeszcze 1 tydzień wytrzymać, no więc pytam się co będzie za tydzień a lekarka że pewnie test oxytocynowy, albo indukcja albo coś innego ... ciekawa jestem bardzo co powie jutro lekarz prowadzący - ordynatorka, nie było jej od wtorku! Chyba wzięła wolne :(

Ale wiecie co, teraz to już nie chciałabym aby mnie wypuścili ze szpitala przed porodem, zamartwiałabym się czy z dzieckiem wszystko jest OK, a tak to jestem o nie spokojna!! Chociaż miewam doły i nie nie mogę wytrzymać już w tym szpitalu :( np. wczoraj tak miałam, ale dzisiaj jest już lepiej!

DOXA jak samopoczucie miło ciebie widzieć ja idę we wtorek do gin niewiem czy niepołoży mnie do szpitala bo coś żle się czuje

Doxa, wcale Ci się nie dziwię, że teraz wolisz już zostać w szpitalu. Pewniej się można czuć, zawsze ktoś jest blisko. Pozdrawiam Was gorąco :)

Witajcie !!! Doxa i Kaszu cieszę się ,że wróciłyście do nas i że narazie wszystko oki.Ja dzisiaj byłam na festynie, było całkiem miło, tylko trochę brzuch mi twardniał( pewnie za głosna muzyka dzidzi nie pasowała).Teraz wzięłam kąpiel i idę poleniuchować, jutro się odezwię znowu.Dobranoc mamuśki!!!

Witaj Kaszu, cieszę się że w końcu masz internet!

Dziewczyny, tutaj w szpitalu uważają ciążę za donoszoną po skończeniu 36tc. Tak więc do wszystkich "zagrożonych" wytrzymajcie chociaż do końca 36tc!!!

Wiecie co, dużo sprawniej działa chodzi mi ten internet wieczorem niż w dzień, chyba mniej użytkowników korzysta z GPRSa ... Tak więc ja będę do Was zaglądać wieczorami, o ile nie będę spać, bo przez te szpitalne pobudki to ja zapadam w kamienny sen już o godz. 22 ;)

Doxa, KAszu witam, dziewczyny jak dobrze od was slyszec!!!!!!

Doxa masz rewcije po zakonczeniu 36n mozna rodzic, reszta tygodni to jest tak zwane dopiekanie :laugh:

reklama
Do góry