reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
mnie też alunia
coś czuję ze u mnie ma to związek z relanium, które biorę wieczorkiem... a i tak pół dnia jestem nieprzytomna...

Witam pracusie i leniuszki :)
dziewczyny kochane, dziekuje z calego serducha za zyczenia...tak Malgosiu ja sie czuje doslownie tak, jakbym latala nad ziemia i to coraz mocniej :)

Anja, Magdusiek ja tez cos czuje sie zbyt dobrze, jak na to, zeby rodzic w terminie, nie wiem, niby to jeszcze prawie 6 tygodni, ale moja szyjka sie wcale nie skraca.... sama juz przestalam zazywac magnez, biore tylko 2 tybletki w poludnie, w nastepny czwartek ide znowu na badanie to okaze sie, czy tym razem sie cos skraca.

u Jolika wszystko w pozadku tzn odstawiono jej antybiotyk, wody sacza sie dalej ona odpoczywa i czeka.....poczekac musi jeszze przyszla tydzien, w 37 tygodniu bedzie prawdopodobnie rodzic :).....jejku jakie to fajne, ze juz sie zaczyna powolutku :)
Mysle, ze kto ma cheteke na wicie gniazdka powinien to czynic a kto ma na leniuchowanie powinien leniuchowac, byle wszystko rozsadnie...jakbym ja chciala leniuchowac to moja szyjka bezdie sie pogrubiac zamiasz zcieniac i moze byc tak jak mowi magdusiek, ze nie uwine sie do listopada ;)

no wlasnie Karen wpadamy na pewno wszystkie do innach miesiecy ogladac zdjecia, ale te nasze, to bedzie cos wyjatkowego, tez na to czekam, a wyglada na to, ze zacznie sie juz neidlugo.....i to akurat Doxa i Jolik one zawsze lubily wysylac zdjecia ;)

Orzech pewnei one będą pierwsze, ale nic nie wiadomo, kazda z nas moze urodzić w każdej chwili...a zdjęć też nie moge się doczekać..

jest 19, a ja się czuję jakby była północ...
jestem taka senna, ze zaraz padnę...
nie biorę już tego relanium...
poza tym mam po nim straszne sny.
dziś w nocy śniło mi się, ze mój mąż przyszedł do domu i powiedział, ze przespał się z inna babą i że już mnie nie kocha... obudziłam się tak przerażona i tak zamulona, ze jeszcze długo myślałam, ze to prawda... dopiero po kilku minutach (o mało ducha nie wyzionęłam!) doszłam do siebie na tyle, zeby obudzić miśka i wdrapać się na niego i mu opowiedziec ten straszny sen...
mówię wam dziewczyny jak sie przeraziłam... z tego wszystkiego jednym skokiem obróciłam się na drugi bok (a nie jak zwykle a trzy razy obrót ;D)

poza tym mój biedny mąż omal nie zginął przytłoczony mymi 96 kilogramamim...
przez to relanium stwarzam zagrożenie dla środowiska ;D

reklama
Do góry