reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wiecie co zauważyła, że chyba najwięcej gadamy ze wszystkich przyszłych mam,
nie pobiją nas, w obecnej chwili mamy 15555 wiadomości i po wysłaniu tej mojej będzie już 15556 :) HURA

reklama
Sorki ale ja teraz rzadko bywam na forum bo wiecej mnie niema w domku a jak jestem to tylko zaglądam na chwilkę,bo mąż siedzi więcej a w nocy trzeba odpocząć, bo te nie przespane noce przednami

Witam po tak długiej przerwie!!
Gdzie się podziały wszystkie pozostałe mamuśki: Jolik, Frezja, Mała, Syla, Doxa???
Z Doxą i Małą jeszcze jako tako się porozumiewam przez komórkę, ale reszta???
Witam również nowe koleżanki! To się nas namnożyło!!! :o :o :o
Od jutra będę na bierząco - dopóki mnie nie złapie...porodzik! ;D

cześć laseczki :)
gdzie wy jesteście wszystkie??
wróciliśmy z gdańska z wóziem :)
bardzo udana była niedzielka, ale teraz już spać mi się chce...
mam nadzieję, ze jutro się tu pojawicie wszystkie w komplecie!

Kaszu wreszcie spowrotem jesteś z nami, bardzo się cieszę.
Doxa i Jolik są w szpitalu, zresztą usisz nadrobić zaległości, bo dużo się pozmieniało.
Brakowało mi Ciebie tutaj.
Pozdrawiam

Hej, hej !!! Witajcie !!!!

Wiem, że nie zaglądam do Was często, wiem, bardzo mi tego brakuje .... ale wiecie jak to jest w szpitalu! W nocy nie dają spać bo ciągle budzą albo na badania albo przywożą pacjentkę albo wywożą na porodówkę ... a w dzień bez przerwy albo badania, albo obchód, albo posiłki ... normalnie nie ma kiedy spać ;)
No i do tego bardzo słabo mi chodzi ten internet przez GPRS!

Oki idę poczytać co u Was! :)

Witam serdecznie Miłe Panie, dziś pood tym nickiem wysępuje ja tj. mąż gdyż Moja Zona niestety wylądowała w szpitalu od wczoraj - już nie ma niestety swojego pesara (..u?). Zbyt duże CRP miała i lekarz szybko go wyciągnął. Tak więc teraz tylko sie "staramy", aby Mały nie chciał sie wcześniej urodzić..
Jutro beda robione badania, wiec bede Was informował. Pozdrawiam serdecznie, Michał.

dzieki Michał za wieści...
informuj nas na bieżąco i ucałuj oraz uściskaj swoją Żonkę :)
niech się nic nie martwi, bo będziemy tak mocno trzymać kciuki, że doprawdy nic jej nie grozi :)
a bobasek poczeka jeszcze troszkę...

reklama
Witaj Efunia!
Nie oglądasz Sopotu? ;)

Ooo widzę, że kolejna z nas trafiła do szpitala! Lindsay trzymaj się!!! Wytrzymaj jeszcze ze 2-3 tygodnie!

Lucky właśnie oglądam zdjęcia z Twojej sesji. PIĘKNE. Wyglądasz REWELACYJNIE!!! Gratuluję! :)

Do góry