reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzeszku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu. Dużo zdrowia, szczęścia i pomyślnego rozwiazania.
Przy okazji dzieki Tobie przypomniałam sobie że moja kumpela tez ma dziś rocznicę i że 5 lat temu bawiłam sie na jej weselu...

Teraz muszę nadrobić zaległości z całego tygodnia bo wróciłam do pracy i nie miałam kiedy zaglądać na forum. A troche tego przybyło...
Na szczęście jutro sobota :)
Uściski dla Was wszystkich.
Luszka

reklama
Witam Brzuchatki!!!

ORZESZKU GRATULACIJE!!!!!
BY MIŁOŚĆ WASZA
BYŁA PIĘKNA I RADOSNA,
BY DO KOŃCA ŻYCIA
WCIĄŻ KWITŁA I ROSŁA

JA tez sie chce zameldowac po paru dni nieobecnsoci. Wczoraj ylam u ginka wszystko super. Dzidzi rosnie, serce bije, ja mam tylko troszke niskie cisnienie ale to normalka. Ginek mowi ze sie nei zapowiada zebym rodzila wczesniej bo za odbrze sie czuje no i nie mam zadnych skurczy, oj moze moja mala nie bedzie chciala wogole wyjsc.

cześć kangoorki :)
ja dziś zostałam od was odcięta podstępnie... mąż wyciągnął kartę garficzną z kompa i pojechał do pracy z nią...
wrócił po 20...
także ja dziś moje kochane zrobiłam co następuje:
ufarbowałam włosy
posprzątałam calutkie mieszkanie (jeno okien nie umyłam, ale tak to wszystko lśni, nawet drobne przemeblowanko walnęłam:))
skończyłam robić kompoty śliwkowe
upiekłam ciasto
zrobiłam ryż z jabłkami i cynamonem na obiad
wykonałam pranie (znaczy władowałam do pralki, rozwiesiłam i zdjęłam oraz poskładalam)
przeczytałam dwa rozdziały "klubu dantego" (brr, paskudna książka!)
i okropnie, okropnie, okropnie się nudziłam...
aaa... jeszcze spałam w dzień 2 godziny...
kurcze wystarczy zabrać mi kompa i wszystko zdążę, a tak to się opoieprzam całe dnie :)

Witam wszystkie brzuchate ;)
Efunia a dleczego twój mąż tak brutalnie postąpił :mad: Nie może tak robić bo my tu potem tęsknimy, zamartwiamy się...
No to wczoraj dałaś popis, teraz pewnie częściej będzie ci zabierał tego kompa :mad: Wszystko wskazuje na to że my dwie to mamy wielką potrzebę budowania gniazda ;D Ja przedwczoraj tak sprzątałam i mam błysk nawet wykładzinę wyprałam.

Tak sobie myślę że ja na bank nie będę pezdziernikową mamą tylko wrześniową :( Teraz tylko czekać kiedy mnie z tąd pogonicie ;D

cześć frezyjko :)
brutalny mąż chciał wymienić karty, starą na nową lepszą :)
no, ale dla mnie to jeden diabeł... żadnych zmian tu nie widzę spowodowanych ta kartą :)
nie gadaj, ze urodzisz we wrześniu... to niemożliwe :)
a jeśli nawet, to i tak jesteś już WPISANA do grona mam październikowych i już! :p

reklama
Do góry