reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć dziewuszki
Lucky jeszcze raz w tym wątku gratulacje sesji - wyglądasz tak ślicznie, że nie chcę słyszeć żadnego narzekania na swój wygląd ;D
Zaraz idę na to drugie UGS. Mam trochę stracha co tym razem powie pani doktor.
Aż mnie nosi po domciu z tego pietra.
No nic, musi być dobrze, nie????

reklama
Witajcie,
Lucky - super zdjęcia, gratuluję.
Frezja - nie martw się cesarką, może jeszcze się odkreci, a jak nie to są tez dobre strony. Głowa do góry!
Malgosiu - miło Cię widzieć. Ale Ty lez kobieto, a nie się szwendaj po mieście na kawę ;)

Idę czytać pozostałe wątki...

Witam ciężarówki.. Widzę, że standardowo w nocy bywa róznie.. U mnie też dziś było wesoło .. mało nie doszło do rękoczynów.. ;D Pół nocy nie spałam.. bo mój mąż chrapał jak parowóz... kręciłam się chyba ze trzy godziny i jak mi się zaczęła japa drzeć gdzieś o wpół do czwartej .. to mój mąż się przebudził i mówi do mnie "A Ty masz zamiar tak ziewać do rana... spać przez ciebie nie można".. I bądź tu kobieto w ciąży ... zero współczucia z żadnej strony hihihi..

a ja dziś spałam jak niemowlę :) hehe
jak super spokojne niemowlę...
przed snem mieliśmy dwugodzinny spacerek, a potem jak wzięłam relanium, to wstałam tylko dwa rzy na siusiu, ale zaraz spałam dalej...

Shady idziesz do Makowskiego, jeśli dobrze pamiętam, prawda? Daj znać jak wrócisz.

syla, nie nie bylam u Makowskiego tylko na Krakowskim Przedmiesciu....jestem mega szczesliwa, z dzieciaczkiem wszystko ok , wazy teraz 1880 g, wszystkie parametry ma w normie, no i to dla mnie bylo rowniez baaaardzo wazne moj junior okazal sie w 100% juniorem czyli chlopcem, bo snilo mi sie ze bedzie jednak dziewczynka.....a ja juz tak nastawilam sie na chlopca ze bym chyba depresji dostala gdyby sie okazalo inaczej ;)

usg 3d to cudo naprade.....absilutnie nie zaluje wydanych 200 zl :) juz nawet jedno zdjecie wstawilam sobie w ramke :)

shady, pokazala bys te fotki... hę... ;)

ale radze ci je przeskanowac, bo to tworzywo na ktoryn drukija USG blednie po jakims czasie jak faks...

Ja byłam wczoraj na USG u dr Makowskiego. Natalia (wciąz Natalia) waży troszkę ponad 2 kg, jest super, mamy fajne zdjęcia buzi i filmik. No i co najważniejsze wszystko jest w jak najlepszym porządku, nawet uslyszałam po wejściu do gabinetu, że widać, że dobrze znoszę ciążę, że to widać po buzi i wyglądzie. Miło mi się zrobiło.... nie powiem :)

reklama

Teddy a ja mam to w formie pocztowki czyli normalnego zdjecia a nie zapisu na typowym wydruku z usg :)
jak poiwecie jak sie tu wkleja fotki to wkleje.....tylko jasno prosze bo jestem tepa jak polsilver ;)
Teddy pisze:
shady, pokazala bys te fotki... hę... ;)

ale radze ci je przeskanowac, bo to tworzywo na ktoryn drukija USG blednie po jakims czasie jak faks...

Do góry