reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mój to niemąż... więc zawsze może uciec w siną dal...
ale skoro 9 lat mnie znosi, to znaczy, ze anioł nie człowiek... ;)

z resztą o jego cierpliwości to sie przekonałam na działce, gdzie była moja 11-letnia chrześnica i jej o rok starsza koleżanka...
jak go obskoczyły, to przez tydzien nie miał spokoju... ;)

reklama
a w ogole dzien dobry ;D
lucky ja myślłam ze masz 19 lat- jakos tak wyczytałam miedzy wierszami.  nie bede z Wami długo bo mamunia przyjezdza pomoc mi sprzatac w kuchni - wiecie lodoweczka, szafeczki itp. ja juz nie mam siły, bo upuscili mi krew z zyly dzis. brrr

o tych pieknych na stronie tytulowej - chyba koniec lata czy cos w tym stylu. i to ta ktora najbardziej narzeka na swoj wyglad ! ;D

mAMUSKI ALE MIAŁAM DZIŚ NOC- ZER9O SPANIA CO CHWILE LATAŁAM SIUSIU A DO TEGO OKROPNY BÓŁ GŁOWY A WDOMU NIC NA BÓL:-( , MOJ MAZ ROBIL OKŁADY ALE GDZIE TAM WYŁĄM DO 4 I NIC SIE NIE WYSPAŁAM I ON PRZY MNIE TEZ.A MOJA DZIDZIA ROWNIEZ ZE MNA NIE SPAŁA - BRZUCH FALOWAŁ CAŁY CZAS TERAZ CHYBA ODSYPIA CAŁA NOC

Ewcia widzę że wszystkie mamuśki miewają ciężkie noce.
Ja się dzisiejszej nocy budziłąm z 3 razy, troszkę mnie brzuszek bolał, dzidzia szalała w środku i strasznie gorco mi było i mnie suszyło (jak na kacu :p)
Ale pokręciłąm sie trochę przytuliłam moją Docię (pieska) i jakoś udało mi się po wielu mękach zanąć.

reklama
Do góry