reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ewcia, Lucky pewnie siedzi u teściowej i się objada ;) Takiej to dobrze.

Shady idziesz do Makowskiego, jeśli dobrze pamiętam, prawda? Daj znać jak wrócisz.

Małgosiu, witaj, wszystkie są, tylko więcej odpoczywają. :)

reklama
Witaj Małgosiu!!!
Napisz nam szybciutko jeszce jak się czujesz (bo, że szczęśliwa na łonie rodzinki to się domyślamy z Twojej nieobecności)
My się jeszcze trzymamy (w końcu do października jeszcze czas) :)

Naskrobałyście dzikie ilości. Chyba nie przebrnę dzisiaj, tym bardziej, że nie moge za długo siedzieć.
Kochane, odszedł mi juz czop śluzowy! Wczoraj!
W te pędy do gina. "To nie jest duży problem" usłyszeliśmy, ale...
Niestety przed 35 tygodniem nie można rodzic na Żelaznej, bo nie mają oddziału dla "wczesnych wcześniaków", więc w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy info, że w razie czego, na na Żelazną nawet nie jechać, bo i tak nas odeślą do klinicznego. Cóż, muszę leżeć, bo nie wyobrażam sobie rodzić w szpitalu, o którym nic nie wiem i co gorsza nikogo nie zanam.
Więc leżę. Jeszcze dwa tygodnie i przyjmą mnie na Żelaznej, a za 3 tygodnie to Gin powiedział, że odstawi leki, więć muszę leżeć, mąż pilnuję, nie pozwala nawet herbaty zrobić. Olę wywiózł na wakacje z dziadkami. telefon domowy odłączył, żeby mnie nikt z łożka nie wyrywał, więc leżę, jak zwierzę.
Biedny jest, nie śpi martwi się chyba bardziej niż ja. Żal mi Go potwornie, ta ciąża przerasta mojego męża całkowicie.

Acha, tak mi się coś przypomniało, że chyba nasza Patka jest z Tarchomina?
Mysiu, ja też! Z Odkrytej. Może na spacerki razem.
Kto ma zajęcia ze studenciakami?
Tez coś skrobnęłyście.
Ja maltretuję studenciaków z wydziału administracji. ;)

Małgosiu ja też z Odkrytej ;D ;D ;D
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że w okolicy nareszcie ktoś znajomy ;D
A studentów maltretuje Duralex

;D To jutro jak tylko będę wiedzieć co z moim USG (muszę iść na drugie w tym tygodniu ale najpierw muszę się umówić z moją gin o której będzie mogła mnie przyjąć) daję Ci znać.

Super, do Doxy tez mamy niedaleko, umawia sie ze mną w Nescafe na Targówku. Pałaszujemy wtedy pączki zę śliwką i cynamonem! No i oczywiście odwiedzamy H&M. ;)

Pa, pa Kobietki!
Trzymajcie się dzielnie i do zobaczenia, mam nadziję, że niebawem. Może jutro mi się uda. Całuję Was serdecznie iż yczę tylko dobrego samopoczucia!!!

reklama
Witam Bruchatki!!
Widze ze u was to i tak jak u mnie ostatnio nastroj nei najlepszy. Nie wysypiam sie bo jak tu sie wyspac jak sieco 2 godizny wstaje do lazienki, takze teraz co dzien chodze jak zombi.

Aha kochane mamuski na zgage mi najlepiej pomaga MLEKO, mialam straszna zgaga so punktu ze wymiotywalam. I zaczelam sie leczyc mlekiem no i pomagalo teraz co dzien pije mleko i zero zgagi!!!!!!!

Do góry