reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Oj taka drzemka dobrze mi zrobiła teraz zjem barszczyk ale biały a potem znow do wyrka..no moze postaram sie troche z wami pobyc bo tak dawno mnie nie było

ja jestem ale jest tak duszno że raczej odpoczywam w pokoju na północ bo tylko tam da się dychać.
ja na szczęście zgagi nie mam, bo brzusio zszedł mi niżej, ale za to mam "kartę stałego klienta" w kibelku :D

Cześć dziewczyny,
Ja też jestem, tyle że od czasu do czasu :) Oskar ma jeszcze wakacje więc nie mam szans dopchać się do kompa. No i z drugiej strony właśnie przez tę zgagę nie mogę długo siedzieć. Koszmar. Żołądek mam chyba w gardle. Jem pół bułki na śniadanie i też mam po niej zgagę. Później ok 15 coś zjem ale też minimalne ilości i też po tym zgaga. Jestem rekordzistką w ilościach spożywanego Rennie (na zgagę) a i tak siedzieć nie można, leżeć też nie. Oj jakiś gorszy okres ciąży mam obecnie. Z nastrojem też nie najlepiej. Remont wciąż trwa a ja mam go już serdecznie dosyć a końca nie widać :(

Dobrze że u Doxy i Jolika ok.

Ewcia, będziemy miały taką samą pościel dla szkrabów :) Też zamówiłam na Allegro ale jeszcze jej nie otrzymałam.

Wlasnie a nie wydaje wam sie dziwne ze dzis LUCKY tu z nami nie ma???Nawet na gg jje nie ma .Moze była z tymi bolami u lekarza.Hm wysle jej smska.

hej wam.....zaraz wybieram sie na usg 3d .... jestem tak zdenerwowana ze cisnienie mam chyba ze 200 ;) ale nie moge sie doczekac az zobacze mojego juniorka :)

reklama
CZeść Kobietki,

Ja tylko na chwię przywitać się, trochę poczytać i do łóżka!
Mam nadzieję, że obecność na forum się nie zmienia. Wszystkie poza wiadomymi przypadkami w komplecie??

Do góry