reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
wróciłam z zakupów. kupiłam trzy kilo nekatarynek, dwa brzoskwni i kilogram gruszek... boże, jaka będzie wyżera! ;D
jak się czujecie brzuchatki?
u mnie potworny upał (dlatego tak długo mnie nie było, lazłam jak mucha w smole, poza tym obeszłam kilka sklepów z fantami dla bobasa:))... mogłoby nareszcie zacząć padać, ach!

Ja szybciutko, zrobiłam jeden na cito, dzi dzisiejszej kolacji.
Przed momentem wyszłam z pod prysznica, ubrałam się jak diva, i zaraz maluję oko.
Ciasto upieczone, tatuś zaraz przywiezie świeże zakupy i pojedzie po moją Rodzinkę, już nie mogę się doczekać!!!

No tak wszystko według zaleceń lekarza... Efunia pochwaliłaś się co kupiłaś ale nie powiedziałeś KTO Ci to przytachał.. (bo mam nadzieję, że nie Ty ..) Małgosia też miała leżeć a gania po kuchni...

Patka mam namiary na położną w tym szpitalu.. poza tym jest niedaleko mnie.. a co jeszcze istotniejsze rzut beretem do Centrum Zdrowia Dziecka (mam nadzieję, że ten ostatni argument nie zostanie wcielony w czyn).. bo zakładam, że wszystko pójdzie sprawnie "bez zakłóceń"

Nie dosyc ze Małgos gania po kuchni to ja najwyraźniej nosi z radości ;D
A w ogóle to mi Efunia smaku na owocki narobila i chyba wypelzne cos kupic

reklama
Do góry