reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie jak tam się spło bo mi nie najgorzej tylko jak zwykle piesek przez pół nocy mnie maltretował ale d się przezyć bywało gorzej.

Orzech jesteś lekarzem czy stolatologiem???

Ja tam się dentystów absolutnie nie boję, iniegdy nie biore znieczulenia bo sie boję igieł

reklama
hellou
Ja tez juz nei spie tylko musiałam sie z kompem w łozku ulokowac, gdyz musze lezec to sie przykładam do wskazan, ale ciezko
Widze ze dentystyczny watek sie rozkrecił ;D
Teddy- naprawde wspomnienia straszne, ja podobie przezywałam wizyty. :( teraz to sie zmieniło, jak przezyłam resekcje zeba u tego mojego dentysty ;D
Lucky- ja tez bez znieczulaenia ze strachu przed igłami, 8), a w coazy to nawet nie mozna ze zneiczuleniem cio?? ;)

Atas anwet neiu wiem czy można czy nie ja byłąm gdzies tak w 3 miesicu ciąży to mi zmiani.łą opatrunek i wyczyściłą szczelinki, a dentystka to znajoma więc mam z nią super i wcale ode mnei drogo nie bierze, a chyb z moimi zębmi nie ejst tak źle

Ja Lucky jestem lekarzem stomatologiem ;)
Faktycznie watek sie rozkreca....... to Wy sobie spokojnie ponarzekajcie a ja znikam na pol dnia ;)
Chociaz ja sama wsciekla jestem jak widze jak jakis po fachu fuszere odwala, albo zneca sie nad pacjentem :(
tylko jedno pocieszenie, ja moge zwracac uwage takim partaczom, bo sie znam ( i zwracam i mam wtedy niezla satysfakcje ;))

Orzech- super ze jestes stomatologiem ;D, takim prawdziwym od serca :)
Ja sie tak ostatnio zastanawiałam czy plomby swiatłoutwadzalne są bezpieczne dla dzidzi. I czy w ogole sa zabiegi niedozwolone w ciazy. Bo ja w sumie miałam cos na dzisła robione bo mi krwawią i mam chyba szyjki odsłoniete za mocno i tak myslałam czy to aby nie szkodzi ??? W sumie ufam mojemu dentyscie bo w koncu trafilam na wrazliwego fachowca, ale go nie zapytałam o to, zapomniałam :p

hi hi... ale narozrabialam z tymi dentystami... ;)

ale jak mowilam... bylam ostatnio chyba z 10 lat temu... a wtedy to i sprzet i orientacja na pacjenta wygladaly inaczej niz obecnie...
wiec z pewnoscia nie bylo by tak zle... :)

ale cisza....
Teddy jak najszybciej się wybierz do dentysty bo nwet jeśli zęby Cię nie bolą to mże się z nimi dziać cos niedobrego

A ja od rana nadrabiam zaległości na forum ;)

Byłam też u lipcóweczke ... ale się teraz u nich dzieje ... to już końcówka!

reklama
hejo
Doxa mam info od Syli ze ty duzo o fenoterolu wiesz :laugh: Mozesz mi troche wiadomosci sprzedac? Czy to prawda ze ponoc fenoterl skraca szyjke?

Do góry