drzewko
Fanka BB :)
Magdusiek, mam nadzieję że to m.in. o mnie tak myślisz bo chyba z pół roku cię nie widziałam. Teddy no co ty, topole tylko tak ze sto lat mogą pociągnąć, że niby smukłe są? No tak coś za coś. Za Bartka to bardzo dziękuję, są ciekawsze dzielnice w Warszawie...( Gdzie emotikony? Oko chciałam puścić jakby ktoś z Ursynowa czytał) Kiedyś nawet miałam ochotę być Bartkiem, chodziło oczywiście o bierne (i względnie bezpieczne) uczestnictwo w dziejach niż o wolumen słojów. Jejku jakiś BLOG się robi powoli..
Z Weroniką Kochane to wam chyba kiedyś pisałam ale już dawno było. Ona nie zaakceptowała Pani która doszła do nich we wrześniu, było niedobrze i za takie przedszkole to ja dziękuję. Walczyłabym jeszcze ale że zbiegło się to z naszą przeprowadzka odpuściłam.. Mam nadzieję, że inni rodzice zawalczą. Doxa, dzięki za medal, przekażę teściowej.. Teddy ja tez się piszę do tych co cię zobaczyć chcą. Moniczka2 - widzisz jak nas rozkręciłaś?
Z Weroniką Kochane to wam chyba kiedyś pisałam ale już dawno było. Ona nie zaakceptowała Pani która doszła do nich we wrześniu, było niedobrze i za takie przedszkole to ja dziękuję. Walczyłabym jeszcze ale że zbiegło się to z naszą przeprowadzka odpuściłam.. Mam nadzieję, że inni rodzice zawalczą. Doxa, dzięki za medal, przekażę teściowej.. Teddy ja tez się piszę do tych co cię zobaczyć chcą. Moniczka2 - widzisz jak nas rozkręciłaś?