reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry

Efuniu - jak Zosia? Zadowolona, że poszła do przedszkola?
KAsiu - nareszcie jesteś. Z tym czasem dla dzieci chyba Cię rozumiem, też nie lubię tego stanu.
Jestem głodna, nie mam pomysłu... hmmm.

reklama
dobry wieczór,
Kasiek super że też jesteś. Magdusiek no i co zjadłaś?
dzięki dziewczyny za dobre słowo. U nas przeziębienie. Od czasu urlopu od przedszkola dzieci były zdrowe, do wczoraj. Kurujemy się. Ja byłam dzisiaj w szkole : ). Musze nadrobić metodykę i pedagogikę i mogę uczyć. zobaczymy. Ja na spotkanie zawsze i wszędzie. Stęskniłam się.

Drzewko - nie zjadłam :-( a dziś okazało się, że lodówka pusta, chyba czas na zakupy.
Super, że tylko tyle masz nadrabiania, trzymam kciuki!
Też się stęskniłam, może jakoś w tym tygodniu, po pracy?
hej, co Wy na to????

hej :-)

śnieg znowu pada. a my już zimowe rzeczy schowaliśmy. szlag...

doxa
usta usta też oglądam,szalenie mi się podoba. przynajmniej na razie...

magdusiek zosia jest bardzo zadowolona. wcale nie płacze już przy pożegnaniu. od kwietnia zostanie na godzinkę dłużej...

Ale piękna zima, widziałyście? Właśnie wracałam od przyjaciółki z drugiego końca miasta - cudo!!!
Choć dziś uznałam, ze czas zakląć wiosnę i zacząć nosić fioletowy wiosenny płaszczyk... hmm, chyba jednak poczekam kilka dni tym bardziej, że się w nim nie dopinam... ;-)

Taaa, widziałam tę zimę, właśnie wróciłam z Centrum. Tylko, że ona mnie nie zachwyciła, wręcz przeciwnie :-(

Drzewko kurujcie się! Duuużo zdrowia dla Was.

Efunia no to super Zosia się zaklimatyzowała w przedszkolu. A Usta, usta, niezłe ;-) Uśmiałam się wczoraj :-D!

Magdusiek spotkanko po pracy - jak najbardziej!

dzien dobry... :-)

zima piekna, snieg we wschodzadzym sloncu o poranku tez... ale ze poczynilam wczoraj zakupy wiosenno-obownicze to mi on troche nie na reke... ;-)
chodniki lopaty nie widzialy, wiec K dotarl dzis do przedszkola mokry po same klejnoty...

Kasiek, milo Cie widziec po takim czasie!
fajnie ze sie ruch na fo rozkreca... ;-)

Efunia, Zosia dzielna dziewczynka... pogratulowac... :-)

Drzewko, duzo zdrowka Wam zycze!

Magdusiek, ja proboje zaklas wiosne od kilku tygodni, im bardziej sie staram, tym gorzej to wychodzi... moze przestane... ;-)
...sproboj Ty z plaszczykiem... chociaz z szafy wyciagnij...

dzięki Doxa, mieszkam w krainie Narnii normalnie, też przyznam że miałam serdecznie dość tej zimy ale widok z okna był i jest powalający...ale ja do pracy nie musze jechać. A dzieci chorują więc jeżeli będę na spotkaniu to raczej na takim pod koniec tygodnia.

reklama
dzień dobry,

my wczoraj byliśmy w kinie i po wyjściu nie mogliśmy rozpoznać który samochód nasz. a w nocy elegancki mróz chwycił i na chodnikach równie elegancka ślizgawka. ja już wiosnę sobię życzę. bo my pochowaliśmy zimowe buty i kurtki...
dzisiaj wlazłam na pawlacz wyciągnąć kozaczki, bo w pantoflach słabo się idzie gdy snieg górą wpada.

zośka ma katar, znowu będzie siedziała w domu kilka dni.

a mnie sie nic dziś nie chce. w sobotę byliśmy na osiemnastce mojej siostry najmłodszej. jakoś tak starszawo się poczułam, heh...

Do góry