reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry
u mnie fajnie, troszkę więcej luzu, wychodzę z pracy koło 18:00, 19:00, a nie tak jak ostatnio.
Efuniu - tak, wiadomo od połówkowego, będzie Mateusz :-) Natalka szukała ubranek po sobie, znalazłyśmy trochę bodziaków, skarpetek i dwie kurtki.
Jeju, ale bym chciała, żeby już była niedziela.... zmęczona jestem trochę.
Doxa - ale już Ci minęło?

Natalia na bal przebierańców poszła przebrana w ubranko arabskiej tancerki, ale nazywała siebie pieniążkową księżniczką, w sumie ok.

reklama
O jak miło!!

Magdusiek nie, nie przesżło mi, a jestem dzisiaj w pracy i ciągle mam suchy kaszel :-( Już jestem tym zmęczona!! Gratuluje kochana Mateuszka :-) Bardzo się z Tobą cieszę :-) Koniecznie daj znać, jak będziesz miała jeszcze więcej luzu, chętnie bym się umówiła na pogaduchy!!! A Natalka czeka już na brata? Znając ją, to będzie bardzo dobrą starszą siostrą.

Teddy skąd ja to znam :-) Oli na bal chciał się przebrać za supermana i za spidermana, więc strój miał pierwszego, a maskę na twarzy drugiego...
Co do ostrzeżenia, plisss nie, plisss, to nie ja sypię ;-)

Doxa - z czasem u mnie na razie krycho, po Wielkanocy będzie w miarę sensownie.
Natalka czeka na brata, wciąz chce mu cos kupowac, dzisiaj ledwo wybiłam jej z głowy zabawki dla niemowlaków :-)

BYłam dziś z Natalia na spacerze, ale genialna pogoda. I kawa była i lody i spontaniczne spotkanie z koleżanką. A później shopping - mam wrażenie, że ceny strasnzie posżły do góry! Dwie skukieneczki, jakas bluzeczka i masakra przy kasie. Aż się boję co będzie gdy wyjmę natalkowe letnie ciuszki i okaże się, że połowa za mała. Sobie też coś nareszcie kupiłam. Zakupy chyba jednak są potrzebne... ;-)

magdusiek gratuluję synka!
i jeszcze chciałam ci powiedzieć, że hotel REWELACJA :-) ja jestem absolutną fanką hotelu babylon i obawiałam się ze polskiej wersji nie zniosę, ale kurcze, świetna jest! jestem wciągnięta po uszy.

zośka dziś w domu. ma opryszczkę na całej buzi. snuje sie cała fioletowa od gencjany... w czwartek i piątek wcale nie płakała, tyle co chwilkę przy pożegnaniu. ale teraz jak nie pojdzie kilka dni to znowu bedzie kiepsko czuję...

tymek na balu miał być księżniczką, ale zmienił zdanie pod wpływem swojej przyjaciółki nadii, która potrzebowała partnera księcia :-D został więc piratem. kapitanem jackiem sparrowem :-)

teddy
a powiedz czy sama opracowałaś dietę czy korzystałaś z porad dietetyka. ja czuję, ze muszę ruszyć poważnie w słuszną stronę ;-) stabilizuję moją tarczycę i muszę wziąć się za siebie poważnie. tylko nie wychodzi jakbym chciała. nie potrafię się opanować, chyba źle komponuję dietę. i nie wiem czy sama dam radę czy lepiej udać się do dietetyka.

jak nikt nie pisze, jak pisze... ;-)

Magdusiek, gratuluje chlopaka!
Krystian tez mi sie puscil teraz w gore... jak dotad rosl w miare spokojnie, zawsze ubrankami zahaczal o 2 sezony, wiec bylo co najwyzej pol garderoby do wymiany, tak teraz skoczyl mi od wrzesnia o 10 cm... nic z zeszlego roku w sezonie cieplym nie zalozy... a ciuchy w sklepach nie dosc, ze poszly w gore to cholernie na jakosci stracily... kupilam mu fajne jeansy w Zarze, po jednym dniu na przedszkolnym dywanie przesiane kolana, myslalam ze padne...

Efunia, ja jestem na Dukanie... chudnie sie bez stresow, jak ktos mial kompulsy to zanikaja, ale trzeba sie trzymac wyznaczonych zasad... duzo tez daje forum... ja siedze na grupie wsparcia dieta.pl, fajne towarzystwo, wszystkie babki z tym samym dylematem wiec pelnia zrozumienia, 23 kilo za mna, jeszcze nie powiedzialam ostatniego slowa a znuzenia dieta nie czuje... samej pewnie by bylo gorzej...

Hej!
Wow Teddy jestem pełna podziwu! Piękny wynik!!
Co do ubranek - nie wiem czy jakość spadła, czy nasze dzieci bardziej je teraz zużywają, u nas przetarte kolana w spodniach to standard, ale jeszcze nie zdarzyło się po jednym dniu!!

Efuniu piszesz o nowym serialu? Chyba na Polsacie, tak? Nie widziałam, a hotel Babylon lubiłam.

A wiecie, że leci już 6 sezon Gotowych na wszystko?

Wiecie, wiecie, i Chirurdzy 6 też lecą...
Efuniu - cieszę się, że Ci się podoba. A z tym babylon to fama poszła, wspólne jest jedynie to, że jedne i drugi w dużej mierze dzieją się w hotelu. ]
Teddy - super wynik! Gratulacje!
Natalia ubranek nie niszczy, ale ceny w górę poszły masakrycznie. Szczęśliwie cos tam zostało, ale ja niektóre szmatki kupuję jej większe. Niestety wyrosła z zeszlorocznych butów narciarskich - bolało :-)

reklama
hi hi, dzieki dziewczyny... nie zebym sie chwalila, pochwale sie jak skoncze... ;-)

ja z seriali to ostanio tylko Housa, Kosci, i nasza Pierwsza milosc... i to wlasciwie wszystko co w ogole w tiwi ogladam, bo mam raptem 4 byle jak odbierajace kanaly... ;-)

Do góry