reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dobry wieczór!
O rany, 100 lat tu nie byłam, aż mnie wylogowało - szczęśliwie odnalazłam hasło :-)

Co ja tu widzę, choroby gonią choroby, niedobrze :no: Zdrówka wszystkim chorowitkom! Szczególnie Efuni!
Magdusiek a Natalka już OK? Niedawno były Oliviera imieniny i zażczył sobie tort (??) oraz chciał by Natalka do niego przyjechała :-)

Wracając do chorób, nas też coś próbowało dopaść, Oli wyglądał blado, źle spał, był płaczliwy, nie miał energii, ale żadnych innych objawów - lekarka zaczęła nawet podejrzewać, że może niedokrwistość się za nim ciągnie. Zrobiliśmy badania krwi - matko jak on je przeżywał, był rozżalony, biedactwo, ale szczęśliwie wynki miał dobre, jak młody poborowy. Tylko OB podwyższone, czyli stan zapalny, ależ żadnych oznak infekcji. Podejrzewam, że walczył z tą infekcją i dlatego tak źle wyglądał, no i chyba zwalczył, sam :-)
A ja przy okazji dostałam zwolnienie na niego i też odpoczęłam! Eeeeh poczułam się jak za dawnych czasów...

Z bieżących wydarzeń - odwiedziłam ostatnio 4 tygodniowego obywatela, ojej jaki on był słodki, od czasu małego Olinka żadne dziecko mnie tak nie rozczuliło, i co ciekawe okazało się że pamiętałam jak się nosi takie dziecko, ubiera itp.

Piszecie o Mikolajach - Oli listu nie napisał, ale miał sprecyzowane plany (figurki BEN10 - nie wie co to jest, ale tradycyjnie od kolegi z przedszkola się dowiedział). Pech chciał, że trafiliśmy razem niechcący na promocję w sklepie i sam wybierał zabawki. Musiałam się potem nagimnastykować, by mu wytłumazcyć, że oddam je Mikołajowi, by mu przyniósł na Święta. Teraz codziennie słyszę, że on chce mieć już Święta...

Drzewko i jak Ci się mieszka? Okolica fajna? Jak sąsiedzi? A co z przedszkolem, będziesz przenosić Weronikę, czy mieszkacie w miarę blisko?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Doxa,
wlazłam myśląc, że cisza,a tu nawet ktoś coś napisał.
Tak, Natalia ok, ona podobnie jak Oli, sama sobei walczyła i miała resztke kaszlu, profilaktycznie nie poszła, żeby czegoś nie złapać, ale fisia w domu dostawała, ja też, bo Kamil wyjechał itd...
więc jakby co to chetnie wpadniemy ;-)

Hej Magdusiek!
cieszę się, że taką niespodziankę Ci sprawiłam moim wpisem!

No właśnie musimy się umówić!! Tylko kiedy?
W najbliższą sobotę Oli z tatą idą na przedstawienie o Bobie Budowniczym, a ja do pracy. W niedzielę z kolei jedziemy na urodziny kolegi Olinka. Może w następną niedzielę?

OK, super!

Muszię się pochwalić - od 2 dni mam nowy monitor - 22" panoramiczny, rany ale mam widoki :-)

Dziewczyny, a Wasze listy do Mikołaja gotowe? Ja chyba zacznę swoją pisać :-)

Nie napisałam. Nie wiem w sumie co bym chciała... chciałam trochę kosmetyków, ale sami jeździliśmy na wakacje, póxniej Kamil kilka razy gdzieś leciał służbowo i braki mam uzupełnione w nadmiarze. Nowe ciuchy mi nie sa potrzebne, przynajmniej jeszcze przez jakiś czas, o gadzetach też jakoś nie marzę, bo sporo dostałam bez okazji... kurcze, chyba pójdę w liste książek ;-)

w sumie jest trochę filmów które chciałam, a jakoś nigdy mi nie jest po drodze ;-)
Chyba, ze Wy mnie jakoś natchniecie... niewiarygodne, ale naprawdę nie wiem, chyba pierwszy raz w życiu.

cześć no i szkoda że już uciekłyście, mogłybyśmy poczatować. a ja bym chciała dostać i kosmetyki i ciuchy (Magdusiek jak to nie potrzebujesz, kurcze ja zawsze potrzebuję bo nigdy nie mam co na siebie włożyć) ale spłukaliśmy sie tym mieszkaniem aleeee to jest naaajwiększy superowski prezent jaki dostałam (więc dalej nie będę miała co na siebie włożyć i jest ok :tak:). Doxa, pytasz o okolicę to na razie wszystko mi się podoba, moje klimaty, sąsiedzi chyba ok, w ogóle dobrze mi jest. Z Weroniki przedszkolem trochę kicha bo strasznie daleko się zrobiło i generalnie ona ma trochę kryzys z powodu nowej pani, więc jakaś awaria ogólna, a tutaj możemy sie dopiero od wrzesnia przenieśc...A jeżeli chodzi o płyty to szukam takiego greckiego kompozytora Chadzidakisa - ale nie do dostania u nas.:-(

reklama
Drzewko- ja nie uciekłam :-) Oglądam filmy, bo Kamil wyjechał, a Natalka od dawna śpi.

Jeszcze raz dzieki za mysz :-) wiesz...

Do góry