reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

uuu, na dworze cieplutko, a tu wiatr hula w pustostanie... :-D

Witajcie,
mialam dziecie prawie tydzien w domu, wreszcie czulam sie jak matka... ;-)
dzis spedzilismy urocze przedpoludnie w parku szczesliwickim a duet K+K zaliczyl kolejke grawitacyjna... myslalam, ze bedzie porazka, bo maly K strasznie ostroznym stworzeniem jest, ale wyszlo super... teraz sami gdzies poszli, a ja sie bycze w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
A co to za cisza?
No wiecie co, człowiek wyjedzie na troche, a tu nic... wstyd!

Byliśmy na Gran Canarii, a Natalka w tym czasie była z moja Mamą u cioci i wujka w Gdyni, ganiała z kuzynem, zwiedzała, i jak obejrzeliśmy zdjęcia to miałam poczucie, że chyba miała więcej atrakcji niż my ;-)

Witajcie!
Pozdrawiam wakacyjnie :-)
My ostatecznie wylądowaliśmy na Słowacji - powtórka z zeszłego roku! Dzieci zachwycone (byliśmy ze znajomymi), dorośli też. Oli, jako że dorósł, korzystał z nowych atrakcji, a my razem z nim :-) np. zjeżdżaliśmy razem z zajefajnej zjeżdżalni na 3 osobowym pontoniku. Aaa no i na "letnich" bobslejach szaleliśmy w górach, też dzięki Olinkowi oczywiście :-)
Teraz, od soboty, jesteśmy po polskiej stronie Tatr, w Wiśle. Super trafiliśmy, akurat w weekend były tutaj dożynki i wiele atrakcji. Potem planujemy przystanek w Krakowie i po 2 tygodniiowych wojażach zjedziemy do domku.

Magdusiek, a Wy znowu na wakacjach? Oj super, super!

Teddy Krystian chyba od początku był ostrożny, tak? Oli od małego też był ostrożny, a teraz mu się pozmieniało ;-), chociaż muszę przyznać, że dość dobrze umie ocenić swoje możliwości, ale i tak często mi dech zapiera, nie przyzwyczajona jestem do jego wybryków, nie to co Magdusiek do Natalkowych :-)

Efunia no to się Tymek "nawakacjował" u babci :-) :-) Podziwiam Cię za cieprliwość przy dwójce szalejących dzieciaczków, ja wymiękłabym!

Kasiek no niezły tekst Nadii :-) Rozumna dziewczynka!!

Witam!
Doxa,pogody na dalszy pobyt zyczę.
My zeszły weekend spędziliśmy poza Płockiem. Było miło.Przyszłe wakacje już planujemy ,ale tym razem ruszymy gdzieś w świat.:tak:
Teraz czas do pracy, we wtorek już :szok: ale te wakacje szybciutko minęły .

Kasiek dzięki! Póki co pogoda nam dopisuje!! Wg prognoz dzisiaj miało tutaj padać, ale padało tylko w nocy i trochę z samego rana, a potem piękne słońce :-)
Noooo, szybko minęły wakacje, szybko, miałyśmy się spotkać w Warszawie i co??

Dobry wieczór
Doxa - a co Ty robisz przy kompie???
Nasze wakacje boskie, na Wyspy polecieliśmy tym raem sami, tylko Kamil i ja, warto było. Naprawdę. A Natalia cały czas powtarza, że ona w tym czasie była w Gdyni i o tych koniach ;-)
Kasiu - tak sie odgrażałaś, osgrażałas, a jak dobrze pójdzie to spotkamy się na jesieni ;-)

Jeju, zmęczona jestem, dziś sprzątałam w ciuchach swoich i Natalki, matko. ile ona tego ma!!!
A w swoich też niezła czystka, wielka torba do sprzedania, wielka torba dla PCK i wielka dla kostiumów.... nieźle. Chyba ide na shopping ;-)

Tusiekn przegapiłam... Wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych urodzin!!

Magdusiek jak to co robię przed kompem, nadrabiam zaległości :-) Normalnie to czasu brak, a na wakacjach mam go full :-)

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim!
Zaraz wychodzimy, jak tylko chłopaki wrócą z placu zabaw, więc od razu do widzenia ;-)

Witam!
Doxa,Magduś No cóż ,rzeczywiście miałam byc i jakoś za szybko czas leci, albo my na wakacjach , albo Wy itd. Miałam teraz przyjechac w sobotę, ale przesunęłam przyjazd na 6 wrzesnia i to na 100%. Zobaczymy sie !!!!:tak::tak::tak:

Tusiekn, dołączam sie do zyczeń urodzinowych,też chyba przgapiłłam !!!:-)Wszystkiego naj...

reklama
Do góry