reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

A przy fitnessie wytrwałam bo mi się strasznie podoba. Miałam tylko przerwę w sierpniu bo BOŚ był nieczynny no i wyjeżdżaliśmy. A najchętniej to chodziłabym 3x w tygodniu tylko że Jarek nie zawsze zdąży dojechać, żeby mnie zmienić przy dzieciakach. Ale w tym tygodniu idę 3-ci raz bo odrabiałam zajęcie i w przyszłym też będę.

reklama
magdusiek gdzieś na forum czytałam, ze w polsce wykonuje się takie zabiegi. ale prawda jest taka, ze było zbyt wiele spraw sądowych... i lekarze się boją. no chyba ze za łapówkę. ale takiego nie spotkałam jakoś ;-)
rozmawiałam z moim ginem i stwierdziłam, ze skoro nie planowaliśmy trzeciego dzieciaczka to i tak musielibyśmy stosowac jakieś zmasowane srodki ;-) a jeśli coś się stanie... nie bardzo chcę o tym myśleć ale wierzę, ze jakoś to będzie. grunt to nie martwić się na zapas, prawda?

patka
na razie mam leki na 10 dni. sądze, ze to od srodków chemicznych. jesli po odtsawieniu tych leków wysypa wróci to znaczy ze coś innego jednak. ale na razie zakładam tę wersję bo alergia to chyba zawsze jakieś gdybanie. ja mam na jakies przedziwne zreczy, niektóre leki, zbyt dużą ilość krewetek na raz, niektóre wkładki higieniczne i pierwsze słonce wiosenne :tak: a teraz coś znowu, tylko jak na razie najgorsza wysypa ze wszystkiego.

luszka rany! to ty pewnie chuda jak patyczek się zrobiłaś! gimnastyka z dwojką maluchów i fitness... ja sobie ciągle basen obiecuję, ale nic nie wychodzi. za to odchudzam się i schudłam 3 kg :-) lepszy rydz niż nic.

drzewko
ja jaśka tez dziś pognam jesli zośka się obudzi. ale on ma dyżur przy tymku, także wiesz... tyle ze tymek sie nie budzi już praktycznie. a i chyba zapomniałam sie pochwalić ze spi bez pieluchy i nawet nie wysadzamy go już idąc spać :-) tylko zaparcia wciąż i wciąż... ale wierzę, ze będzie lepiej. w ogole jestem dziś optymistycznie nastawiona do życia :-)

A ja się wściekłam... bo od dłuzszego czasu planowałam wyjazd na ten weekend i ktoś mnie wyrolował, i wściekła jestem na siebie, bo najwyraźniej jak ja sie napinam pod kogoś to jest ok nawet jak mi nie pasuje, ale jak już ktoś musi pode mnei to nie. I szlag mnie trafia jak ktoś z siebie ofiare robi, kurcze. Ciąża nie choroba i bez przesady.... mam nauczkę, nei napinac się i olewać, ale chciałam być delikatna i komuś pomóc, to mam. Durna...

Efunia tiaaa, jasne, chuda ;-)... Musiałabym najpierw jakąś dietkę stosować a ja za bardzo łasuch na słodycze jestem. Niedawno miałam wrażenie że ważę tyle co przed porodem, serio. Ale zauważyłam że lepiej się czuję, kondycja się poprawia i mięśnie trochę też. Chodzę dopiero od maja a wcześzniej chodziłam na Aqua aerobic. A zaczeło sie od bólów pleców - strasznych; takich że nie mogłam sie schylać, podnosić Adasia a czasem nawet przekręcic na bok. Ortopeda zalecił basen i tak sie zaczeło :-) Fajnie jest, no i przede wszystkim wychodze wreszcie z domu, nie licząc spacerków. Potrzebne mi to jest, bardzo.

Magdusiek
szkoda że wyjazd sie nie udał. I przykre że tacy ludzie są. Też wiem coś o tym, gdy idzie sie komuś na ręke, a gdy ma być na odwrót, to nie ma zmiłuj.

Luszka, no własnie, więc teraz żałuję, ze się staralam i zmuszałam do rzeczy, an które było za wczesnie tylko po to, zeby komus uławić. I samej mi nie było fajnie, a teraz dodatkowo mi przykro. Ale mam nauczkę... następnym razem zamiast sie bez sensu umawiac zarezerwuje sobie hotel bez łaski. I niech mi tylko powiedzą, ze powinnam sie wstydzić, ze nie chce spać u nich. ;-)

Ja idę jutro z Natalią na basen, ale powinnam znów zacząć chodzic na fitness.

No i Adaś mi się rozłożył
Gdy wróciłam z zajęć to był trochę marudny i miał już katar. (Natalce na szczęście przechodzi) Teraz budzi się co chwilę, oddycha przez buzię i ma prawie 38 st. Nie wiem czy dawać mu czopka czy czekać. Znów trzeba będzie szczepienia przesuwać, chociaż po liczę że będzie zdrowy bo to za 2 tyg no ale nic nie wiadomo.

Magdusiek Fajnie macie z tym basenem. My od jakiegoś czasu planujemy z dzieciakami chodzić ale ciągle katarki itp wiec się przesuwa. Nie wiem czy przed zimą zaczniemy :-(

ALEZ DZISIAJ ROZMÓW NA bB.
ups caps lock ..
Patka,miłego wypoczynku i zdrowia zyczę. Nie zazdrość dziewuszek,jeszcze swoja bedziesz stroić !:tak:
Efunia,u moje kuzynki zabieg wykonali- względy medyczne + wsparcie finansowe dały efekt ( zabieg wykonano od razu przy drugiej cesarce).

Magdusiek,Nadia chce na urodziny zostać lekarzem. Pomyślałam więc ,że kupie jej chou -chou jest chora albo Agatkę tego typu.

reklama
Kasiek dzieki. Sprawdzam co chwilę.
Już miał dostać bo było 38,2 ale za chwile jak mierzyłam 37,9 wiec odpuściłam.

Do góry