reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Drzewko,i jeszcze Zoo piękne i zadbane i parę innych fajnych rzeczy, ale zary póki co brak. ;-)A może mi powiesz jaki to rozmiar Twoja córka wybrała,bo może poproszę koleżankę to nam kupi. Nam potrzebny 25 lub 26 ,bynajmniej wkładka musi mieć 16 cm.

reklama
hej

nie zabieg się nie odbył. skoro pani doktor nam zostawiła decyzję :-) zreszta i tak byśmy się nie zdecydowali na ogolne znieczulenie. sądziliśmy ze uda nam się dojśc do porozumienia z anestezjologiem... ale skoro lekarz nie był pewien, to zmykaliśmy stamtąd :tak:

u nas ulewa za ulewą.

a jutro tymek nareszcie wraca. pusto mi bez niego okropnie

Kasiek74 moja córka wybrała rozmiar 25, były świecące i srebrne. Ale wiesz, ja jej tych butów nie kupiłam i dlatego ta awantura. ;-)
Efunia to dobrze, że wraca.

witam,
Efunia dzięki za maila. zmobilizowałaś mnie ;-)
a szczerze to ostatnio nie wiem w co ręce włożyć. znów jest u nas teść ( i chwała mu za to :)) no i przez to dokańczamy tzw pierdoły w domu, które zajmują mnóstwo czasu.
Byliśmy też na dwudniowych wakacjach nad jez. Drawskim, ale ja się już na podróże nie nadaję, a przynajmniej w te upały.
Dopiero dzisiaj zmieniła się pogoda:tak:
Segregowanie ciuchów dla maleństwa i wyszukiwanie, gdzie tu je ułożyć- też czasochłonne:-D Rozłożyliśmy już łóżeczko. I kupiłam wózek.
Ale powiem Wam, że czuję się już bardzo na wylocie i zaczyna łapać mnie strach na zmianę z paniką - że nic nie mam przygotowane, że boję się porodu itp
No i przedszkole- czuję, że cały optymizm odszedł mi razem z rozumem:-(
Po czwartku będę zaglądać częściej.

lindsay dobrze ze sie odezwałaś :tak: nic sie nie martw! bedzie dobrze. o porodzie nie mysl o przedszkolu tez nie :))
a jaki wózek kupiłaś? ja na spacerówke czekam i czekam. chyba wpław płynie...

drzewko twarda jesteś :-) przyznam ze ja nieraz mam chec zrezynować z zasad jak słysze dzika awanture tymka... który nota bene wrocił do domu własnie.

z nowości zosia dostała wczoraj pierwsza butlę w swoim zyciu :-( w sensie mleko sztuczne. nie wiem czy przez @ mam mniej mleka czy co. ale podobnie jak z tymkiem jest. w polowie czwartego miesiąca brakuje mleczka. czemu tak z dnia na dzien. nie kumam. poza tym jadła wczoraj 10 razy! echhh...

Witam!
Lindsay miło,że zajrzałaś ,teraz wiemy ,że u Ciebie wszystko ok. A strach ma wielkie oczy,raz przezyłaś to i drugi przezyjesz;-) Z przedszkolem ja mam to samo, bardziej się boję od mojego dziecka :-D
Efunia,czyli na razie nie będzie zabiegu czy w ogóle?
Jakież to wózeczki pokupowałyście ?

Zapisałam dziś Nadulkę na szczepienie przeciw meningo na 12 sierpnia, jak Urząd Miasta sponsoruje to można skorzystać ;-) a serio chciałam,żeby byłazaszepiona zanim pójdzie do przedszkola.

Witam
Matko jaka jestem zemczona, byslismy w lesie na grzybach i jestem pelna podziwu jak Natek wychodzil w mega gory, wypatrzyl pare grzybow:-)
Efunia no wlasnie to co z zabiegiem?
Lindsay chociazbys miala rodzic 5 dziecko to zawsze jest strach. Pomysl chwila bolu i bedziesz miec taka mala istotke na cale zycie.
U nas mega upaly byly, normalnie na Chorwacji takich nie bylo i sie ciesze, bo sie nie wymeczyslismy, to tu nas dopadlo;-)
Drzewko a sa jakies namiary na ciebie? nr telefonu? musze zobaczyc w galerii, musimy miec kontakt, a szczegoly napisze ci jescze jutro na priv.
Jeju czy waszemu dziecku szybko tez rosna nogi, przeciez kupowalam 2 miesiace temu buty i juz male i jutro musze mu jakies kupic bo trampki nawet male.
Jutro jakies zdjecia wrzuce bo dzisiaj juz padam/
A co z Magdusiek znikla tak bez slowa co do niej nie podobne, halooo daj znac kochana co u Ciebie.

Witam!
Mam wrażenie,że sama zostałam na tym forum :-p
Tusiekn,piękne fotki naNK. A z butami masakra.Dopiero co kupowałam 25,a teraz muszę już 26 . A wszystkie najsłodsze pozostają do 25 rozmiaru.

jak sama?
a my? :-)

zabieg nie wiem czy bedzie. zależy jak oczko sie będzie zachowywało. poki co nie ropieje i chyba nie jest już mocno spuchnięte. ale jeśli znów zacznie to być może okaże się, ze trzeba będzie udrażniać. mam nadzieję, ze nie.

kurcze zośka wsuwa z butli aż gwiżdże :-( jakaś jestem niepełnowartościowa. kolejne dziecko i kolejny raz dokarmianie :-(

reklama
Witajcie!
U nas mały szpital, Oli ma zapalenia ucha, ja chyba zapalnie gardła - jak mi nie przejdzie to jutro pójdę do lekarza, mąż też coś narzeka, rany co to się porobiło??

Lindsay będzie dobrze, trzymam kciuki!

Efunia jaka niepełnowartościowa, co Ty opowiadasz!! Jesteś wspaniałą matką i tylko tak możesz myśleć!

Kasiek no nie sama tu jesteś, nie sama ;-) A u nas rozmiar butka 25 nadal dobry!

Do góry