reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Jeju witam
wiecie co ja jeszzcze tym adriatykiem zyje:-)
kASIEKFajne zdjecia i urlop chyba udany? super z was rodzinka, a Nadia przy chlopakach juz taka duza sie wydaje.
Drzewkojedziecie w gory? Kurcze moze uda nam sie spotkac, bardzo bym chciala:tak: A z tym morzem to nie ma sprawy namiary dam, biuro nas nei zawiodlo i wszystko ok. A Polakow spotkac tam to az milo bylo, mieszkalsmy z jednymi w hotelu i calkiem sympatyczni. Kurce w ogole bylo super. Nie wiem czy wam pisalam ale my zahcaczylismy o austrie i nocleg mielsimy tam tez super no i sacze wlasnie "ichnie" wino bo zakupoilismy dosc konkretnie;-) i tak juz mi sie literki placza od niego i od zmeczenia;-)
A co wy sie nie odzywacie?

Dzień Dobry, Kasiek74 ja bym chciała w przyszłym roku nad Adriatyk przede wszystkim ze względu na temperaturę wody, bo uwielbiam nasz Bałtyk i dla mnie najpiękniejszy ale kurcze jak nie wiatry i deszcze to woda zimna. Tylko czy w Chorwacji są piaszczyste plaże czy kamyki? ;-)Pytanie w stylu "Wakacje z Mikołajkiem". Tusiekn koniecznie musimy się spotkać, napisze na priva gdzie będę a ty mi czy ewent. spotkanie możliwe, dobra?
Fotelik kupilismy Maxi-Cosi Rodi XR w niesamowitym kolorze Chili Pepper - Weronisia se wybrała... Idę oglądać zdjęcia.

Dzień dobry!
No, no jakieś spotkanko się szykuje, super! Ja dzisiaj o mało nie spotkałam się z Sylą, ale nie udało się, szkola :-(

Olinek po tygodniowej przerwie poszedł dzisiaj do przedszkola, szczerze mówiąc obawiałam się, że może być ciężko. Tata zawiózł, Oli miał chęć odwrotu z sali, ale poszedł i potem było już super. Panie są zachwycone jego dzielnością, samodzielnością i sposobem bycia - dzisiaj ponoć dużo się uśmiechał, dawał buziaki :-) A jak go potem podpytywałam w domu o przedszkole to m.in powidział, że był SZCZĘŚLIWY! No chyba nie może być lepiej!
Kochane, życzę Wam we wrześniu takich słów z ust dzieciaczków!!

A my na urlop już za 2,5 tygodnia ... nie mogę się doczekać!!!!

Witam!
Drzewko, to może spotkanie nad Adriatykiem w przyszłym roku?;-) a swoją drogą zazdroszcze spotkania w górach, no i w ogóle pobytu w gorach,naszych polskich :tak:

Doxa,Oli super odważny. :tak:A za 2,5 tygodnia to ja juz do pracy :-(
My szykujemy wyprawkę do przedszkola i narazie moje dziecko się tym zachwyca.

Witam!
widzę,że koniec tygodnia i wszystkie już wypoczywacie :-)
dziś Nadusi imieninki,dostała od nas hulajnogę- sama sobie wczoraj wybrała. Jest zachwycona.
Przeglądamy foteliki samochodowe i nie możemy się zdecydować. Nasze typy to maxi cosi rodi XR ,concord live evo PT,cybex solution S+. Przy czym ja skłaniam się ku drugiemu .

Naduśce Najlepsze życzenia imieninowe!
Zdjęcia przecudne, faktycznie u was też wakacje "kombinowane" tak jak u nas. Nadia cudna.
Kasiek74 a dlaczego już teraz kupujecie nowy fotelik? Bo nasz Tobi dla Weroniki właściwie idealny, to Filip wyrósł ze swojego i dlatego już teraz kupujemy. My wybieraliśmy miedzy roemerem a maxi cosi, przeglądaliśmy crash testy ale weszłam właśnie na stronę szwajcarskiego TCS i na 2007 twój typ i nasz zakup maja chyba te same oceny. :tak:
Tusiekn napiszę wieczorkiem, bo jedziemy nad Świder.
Doxa, brawa dla Olinka. U mnie temat przedszkola na razie "wywalony" z głowy.

reklama
Drzewko,dzieki za zyczenia w iminiu Naduli..
No ja też kierowałam sie testami,bo bez tego byłabym kupiła fotelik jane-podobał mi sie i cena też przystepniejsza. A ze zmianą narazie się nosimy, bo po wakacjach kasy brak a tu jeszcze kilka setek na podręczniki pęknie :baffled: a fotelik w ogóle wkurza mnie, bo Naduli wiszą mocno nogi i jej przeszkadza to zapięcie w kroku .

Do góry