reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
No tak, pusto, a później wszyscy się dziwią, ze forum podupada.... aż się przestaje chceć wchodzić.

reklama
witajcie! a ja dzisiaj z Mikołajkiem ide na kontrolę po bilansie - ciekawe czego znowu sie bedzie czepiac a potem zostawiam go u mamy i jadę na plotki do kolezanki do Gdyni, nadrabiam czas herbacianych spotkań , bo później to będzie ciężko sie gdzieś ruszyc. Pozdrawiam

witajcie:)

Tusiekn, już niedługo będzie lato, wytrzymaj jeszcze troszkę:tak:

oj Anna a jeszcze najgorszy miesiąc (9) przed Tobą. No ale dasz radę, co masz nie dać, prawda?
Trzymaj się kochana i nadrabiaj ile możesz bo póxniej faktycznie nie będzie jak.
A co się lekarka przyczepia do Mikołajka?

oj Magduś Iga też uwielbia farby, ale to na specjalne okazje;-)
ps
to masz jeszcze swoje puzzle, niezła jesteś:-)

Niesamowite, co dziecko to zupełnie inne zainteresowania, prawda?

a co z resztą dziewczyn?

Anna, koleżanka mi mówiła że w Deutschland przy granicy jest jakieś centrum dziecinne i wszystko jest o połowe tańsze. Tylko ona z Poznania więc chyba nie Twoje rejony.

Witam!
Syluś,jak zwykle wszyscy coś dostali tlyko nie ja ;-) ( ale ja dostałamkilka rzeczy parę dni wczesniej) :tak:
W zarze Nadulce kupiłam bluzeczkę-tuniczkęi w 5-10-15,Mati dostał parę rzeczy z kaphalla, Dawid też,Krzysiek jak zawsze kupował bojówki i koszulę w C&a. :-)

Byliśmy krótko,bo z Nadulką to sama wiesz jakie kupowanie.
Tusiekn, zapraszam do Płocka, u nas od niedzieli piękne słoneczko i cieplutko jak na wiosne. nawet mnie depresja powoli puszcza.(choć to pewnie tez wpływ zwiekszonej dawki hormonów) :-)

Byłam dziśna zebraniu u mateusza,co prawda spoźniłam się ponad godzinę,ale listę podpisałam ;-)szkoda tylko,że ominęły mnie słowa uznania dla mojego synka :happy2: ale to mi nie potrzebne,sama wiem,że mam wspaniałe dzieci :cool2:

Cześć

Gratulacje dla Mateusza Kasiek!!!
Szczęściary z nas że mamy fajne i przede wszystkim zdrowe dzieci.

...jeśli Was dopada dłuższe przygnębienie i nerwy w takie ponure dni to Magnez z wit B6.

Kasiek z jakiego powodu u Ciebie taki przypływ hormonów??? z tą tarczycą masz problemy????

dzień dobry
Kasiu - zakupy pierwsza klasa, matko, ja też się musze wybrać.
Syla - wpadaj częściej, co? Może jakas kawa albo coś?
Tusiekn - u nas pogoda była bardzo ładna.
Natalia opowiadała Kamlowi jka zachodziło słońce, ze było pomarańczowe i że było za chmurami za drzewami itd, znów sie zdziwił ;-)

Dzień dobry!!!
Dawno nie zaglądałam! A tu widzę ruch! Syla no nareszcie się odezwałaś!! Nie znikaj więcej na tak długo!
Ja w sobotę miałam szkolenie, w niedzielę gości (idealnie wstrzeliłam się w ich gusta kulinarne, zadoleni byli bardz :-)), w poniedziałek szkolenie, we wtorek szkolenie, a dzisiaj robię sobie wolne!!! Wyspałam się, teraz kawka, BB, zabawy z Olinkiem itp.

reklama
Witam!

A my spimy dzisiaj juz od 7.30 bo tata wczesniej wychodzil. Ale 1,5h lezelismy i sie wyglupialismy, przytulalismy. Niezly jajcarz z mojego syna.
Syla zagladaj czesciej!
Doxa a co takiego pysznego robilas kochana? podziel sie przepisem.
Kasiek ale musisz byc dumna z Matusza, masz racje, masz super dzieci:-)
Anna no to juz niedlugo porod, korzystaj bo faktycznie ciezko bedzie przynajmniej na poczatku z zyciem towrzyskim. Chociaz ja znam osoby co niezle sbie z tym radzily majac male dzieciaki;-)

Do góry