reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witajcie,

Teddy a mi sie nie otwieraja ostatnie wrzutki:wściekła/y:

No ale patrzyłam na inne, dzieciaki super!!! Wszystkie razem i każde z osobna!

Fajnie że Prezes chętnie jeździ do dziadków no ale z tymi narzeczonymi to Idze nic nie mówię bo się wścieknie;-)Najpierw Idze je z ręki a później co???!!!! Każdy jest taki sam;-)

Fajnie Teddy, że już masz normalniejsze godziny pracy (doczytałam).

Tusiek, ciekawe co dostaniesz od męża?
Mój zrobił mi dzień wolny i zabrał dzieciaki do dziadków, chyba widział, że już psychicznie trochę podupadłam.
Jakoś tak się u nas w domu utarło od początku, że każde pytanie, prośba, załatwienie czegoś, wszelkie pierdy i nie pierdy to do mnie, tylko patrzeć jak wrzasnę i powiem DOŚĆ:rofl2: SAMA SOBIE WINA! hihi

Anna, odpoczywj, odpoczywaj, jeszcze się nachodzisz na spacerki;-) a na kiedy masz termin?

A z mamą, to mam nadzieję że wspólnie spędzicie miło czas i nie będzie bardzo smutno. Trzymam kciuki!

Ciężkie sa te pierwsze rocznice bez ukochanych...

Choć powiem Ci, że chyba właśnie na początku działa jeszcze ten system obronny...u mnie się wyłączył, może to jest związane z tym, że kumuluje się ten brak w różnych sytuacjach. Mi teraz baaaardzo brakuje rodziców.

a z tym moim kolorem to cała historia. Wolę się w jaśniejszych ale miałam już dość rozjaśniania. No a jak rozdawała Bozia ciemny kolor włosów to ja stałam na górce i tak to wyszło, nie wiem czy przez przypadek czy co...
No ale mam teraz ciemne i czekam aż powoli dojdę do tego swojego prawdziwego.
O tym ciepłym kolorze pisałam bo jakiś czas temu pofarbowałam sobie na karmelowy - tragedia więc teraz mówiłam "tylko zimne kolory" i ludziska twierdzą że ja faktycznie zimna:szok:
Fotke aby wkleić to trzeba ją wcześniej zrobic a poza tym to chyba nie ma na co patrzeć, może kiedyś przy okazji gdzieś się przemycę;-)

Magduś, widze że pojawiają się chwile wytchnienia, to dobrze!:-)

A to są priorytety Igi, tzw głowonogi (pierwszy etap w rysowaniu)
f9fd1f3fa43e7dd5med.jpg

reklama
Witam!
Syla, jestem pod wrażeniem głowonogów Igi! Brawo ! U nas etap kółek i kolorowanie ksiązek. Nie powiem to drugie nawet nam wychodzi, tzn nie wychodzi z konturów.
Co do Oskara to niewiem,czy to nie dobrze, że troche rozrabia. U mnie z Dawidem odwrotnie -wychowawca mówi,że Dawid jest jak duch, słychac go tylko jak rozpakowuje rzeczy a potem juz nic.Nochyba,że go o cos zapytają. sam z siebie nic...

a w ogóle to byłam dziś w arkadii,tak nagle postanowilismy sie przejechać .

Witam!
Ej ,co tu tak pusto? :szok:

Nie chcą mi sie otworzyć zdjecia Krystianka. I emotki właśnie przestały działać :angry:

Syla nic nie dostalam od meza bo nic mi sie nie spodobalo:-( W ogole w sklepach pustki, niby wyprzedaze ale wieszaki puste, nowe kolekcje tez jakos mi do gustu nie przypadly.

*syla* - termin mam na 3.04.2008 wiec jeszcze 2 miesiace ale wieczorem to czuje sie jak taki wieloryb bo ciężko mi sie ruszać.

dzisiaj rano zrobilam rekonesans po sklepach - trzeba jeszxze kupic kila rzeczy ale spoko jeszcze 2 miesiące

Dzień dobry

Syla - głowonogi pierwsza klasa!!!
Natalia bardzo lubi malowac farbami... i wyklejac. Kredkami nie pogardzi, ale wkurza sie gdy wychodzi poza linię, bo ona lubi kolorowac.
No i wciąż puzzle, układa 30, chyba przerzucę się na 60 i poszukam czy jakiś swoich nie mam ;-)

Anna - tego morza to Wam zazdroszczę... jak już sie tu wszytsko opamięta to chyba postaram się wyjechać choć na weekend do Gdyni.

Zmęczona troche jestem, pocieszam się, że to minie. Ale co tam, dobrze jest.

reklama
Dzien dobry,
Ale pustki tutaj. No dzisiaj u mnie stanowczo wiecej slonca, za niedlugo idziemy na spacer.

Do góry