reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy znacie jakis fajny program do obrobki zdjec? Sciagalam juz chyba trzy i zaden nie chce sie zainstalowac. Jakos na poprzednim laptopie nie mialam problemu chyba ze problem tkwi w systemie.

Dzień dobry
Tusiekn - nie wiem, u nas najczęściej Kamil obrabia zdjęcia,w któryms z programów adobe ale którym to nie wiem.

witam,

dostaliśmy bactrim i furagin.
Zuzia ma morganellę w ilości 10 do 5 (to dla Vertigo ;-) )
Mocz ma zabarwienie żółte jak prawdzie żółtko kurze. Jest bardzo intensywny! Podczas siusiania mówi ze ją boli "pipi" i ma zaczerwienienia. I jednego dnia pojawił jej się śluz. :-( A ja uczulona juz po poprzednim zakażeniu postanowiłam sama dla siebie sprawdzić. I znów instynkt macierzyński...

magdusiek to był bardzo krótki urlop i właściwie przymusowy, bo rodzice do Zakopanego pojechali i nie miałam z kim Zuzi zostawić. Planowałam iśc w ferie na tydzień urlopu, ale wczoraj szef mi oznajmił że do konća marca zaległy urlop jeszcze zdążę odebrać. Co on sugerował? :-(

Dzień dobry!
Tusiekn najlepszy jest photoshop, a z innych to nie wiem.

Mała nie ma to jak instynkt macierzyński! Jesteś mamą na madal! A skąd się biorą takie bakterie? Jakieś narządy źle pracują? Czy z zewnątrz? Czy z przeziębienia?
Szef to raczej nic złego nie sugerował! Wg kodeksu zaległy urlop pracownik musi wykorzystać do marca roku następnego. Szkoda tylko, że w ferie Ci się nie zgodził!!

robilismy USG nerek przy poprezdnim zakażeniu. Wszytsko wyszło ok, nie ma żądnych zmian, wad na nerkach. łapie bakterie i już. Ped. mówi że przy dziewczynkach neistety zdaża się to częsciej. Może po zrobieniu kupki, może zbyt jednak dbalam o to żeby było wporzadku i "zmyłam" jej naturalną florę i wtedy bakterie łapie łatwiej. kto to wie... :-(

Mała - teraz ferie trwają długo więc zdążysz. A im późneij weźmiesz tym ładniejsza bedzie pogoda. A planujecie gdzies wyjechać?
powodzenia w walce z bakteriami.

dzięki dziewczyny.

narazie nigdzie nie jedziemy. Planujemy weekend majowy, ale to odległy termin póki co.
Nrazazie jesteśmy bez autka. Sprzedaliśmya nic nie kupiliśmy jescze.

reklama
Do góry