reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
U nas dzisiaj sypie śnieg, na potęgę! Fatalnie się jeździ samochodem! Mam nadzieję, że napada go tyle, by dało się pójść na sanki!

Dzień dobry
Doxa - czemu fatalnie? Jechałam rano,w racałam niedawno i jechało się superowo.
Na sanki na bank dziś pójdziemy :-)

Fatalnie, bo strasznie śnieg zacinał w szybę, wycieraczki non-stop musiały chodzić, i spod kół innych bryzgało, i ruch wolniejszy. Mówisz że Wy dzisiaj pójdziecie na sanki? Ja jakoś tego nie widzę, ten śnieg spada i się topi od razu ...

A, widzisz, jak ja jechalam to najpierw lał deszcz,a le ja lubię deszcz więc mnie nie przeszkadzało, a pźóneij śnieg sypał i zacinał, ale w drug,a stronę ;-)
My mamy taka górkę pod drzewami, tam śnieg dłużej leży i nawet gdy go nie ma na ulciach to na górce jest. Byleby tylko napadało dostatecznie.

Kasiek przyszły tydzień mówisz? czy to oznacza, to co myślę? ;-)
nie to chyba nie to o czym myslisz,to dokładnie oznacza to co napisalam. W sobote juz jestem umowiona z kardiologiem,pewnie w przyszłym tygodniu kolejna wizyta ,żeby zrobić echo i tp. , potem endoktynolog i usg piersi i kto wie jaki jescze specjalista. zawsze wszystkie wizyty skupiają mi się w styczniu,bo jak co roku obiecuję sobi w Nowy Rok,zezacznę dbać o zdrowie ;-):-pno a ja od przyszłego poniedziałku przez kolejne 10dni powinnam wpadac do domu tylko na nockę,więcmusze chyba jakieś zwolnienie,żeby to wszystko spokojnie załatwić. :tak:

Kasiek podwójnie mi przykro! Raz, że tyle badań Cię czeka (mam nadzieję, że to tylko profilaktyka i nic Ci poważniejszego nie jest!), a dwa że nie uda nam się spotkać :-(

Dzień dobry
Kasiu - życze dobrych wyników badań. no i zrób je, faktycznie.
Ja też zrobiłam listę rzeczy do załatwienia, po kolei wykreślam, ale sporo jeszcze zostało.

reklama
Do góry