reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Jolik mój mały też delikatnie mnie kopie, nie jest to w ogóle dla mnie bolesne!!!! A w nocy też chyba śpi ;)  Jak kładę się spać tak około północy, to sobie zawsze trochę pokopie a potem nic nie czuję, albo tak mocno śpię!  ;D

reklama
Doxa dzieki serdeczne to mnie trochę uspokoiłaś. Ja sobie zawsze wyobrażałam, że dzieciaczki kopią ale tak mocno nio i teraz jestem rozczarowana :-( bo to słabiutkie kopniaczki ... chociaż na USG lekarka powiedziała, że bardzo ruchliwy ten mój brzdąc, szkoda tylko, że ja tego tak nie odczuwam ... a może wszystko przede mną :-) !!

Oj Doxa, ja uważam ze to dużo! a nie? NOw iesz ja też niewiele się ruszam. W pracy siedzę 8 godzin! Od dwóch tyg. chodze pieszo do pracy- 20 minut w jedną stronę. I tyle z mojej gimnastyki. :( Mam tylko nadzieje że nie przybedzie mnie za duzo w innych miejscach niż brzuszek! Juz i tak mój mąż niby to pieszczotliwie mówi do mnie ciężarówka! Jeszcze dwa miesiące temu byłam busikiem... :( A niedługo zacznie mówić tirówka! Łomatko!!!!!!!
A jak u wa sjest z barszkowaniem w nocy?  ::) Bo mój mąż ma opory! Mówi, ze kiedyś myślał że nie będzie z tym problemu, a teraz jak pomyśli...  :(  ::)

Wiesz co Jolik mi się też wydawało, że one są delikatne, ale jak mam rękę na brzuchu to ona aż podstakuje  ;D ;D ;D a od środka nie czuję że to aż takie kopnięcie  ;)  Najśmieszniej jest gdy się niespodziewam, ręka jakoś tak oparta w przypadkowy sposób przedramieniem albo jakoś tak i nagle widzę jak podkakuje mi do góry  ;D ;D
Ja myślę, że wody płodowe amortyzują te kopnięcia i ich tak silnie nie odczuwam, dla mnie to nadal jakieś bulgoty i pluskania ;) tj. tak czuję te ruchy od środka!

Moja niunia za to kopie bardzo często ostatnio. W nocy tak samo. Mnie to np przeważnie ąłskocze, aż sama do siebie się śmieje! :)

Hej mamuśki a keidy zamierzacie wystawic zdjęcia wszych brzuszków, przeciez macie apraty..no pochwlcie się...jakie dzidzie mają mieszkanka :)

Mój tak kopie że wczoraj mąż gołym okiem widział jak mi brzuch podskakuje.

Mała ja się już nie mogę doczekać, ty niedawno oglądałać a my ostatnio w 21 tc. A mój mąż jaki podniecony ;D

Co do baraszkowania to my baaaaaardzo żadko, nawet jakoś nie miewamy ochoty :-[

USG miałam w 22 tyg. (13 czerwca). Więc prawie miesiąc temu. A przypuszczam że następne będę miała pod koniec ciąży dopiero. :(

reklama
Ja USG będę miała dopiero za 1,5 miesiąca, jak skończę 32tc, już jestem umówiona na 17 sierpnia! Jejku to jeszcze tyyyyyyyyyyyyle czasu!

Do góry