reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa dzieki serdeczne to mnie trochę uspokoiłaś. Ja sobie zawsze wyobrażałam, że dzieciaczki kopią ale tak mocno nio i teraz jestem rozczarowana :-( bo to słabiutkie kopniaczki ... chociaż na USG lekarka powiedziała, że bardzo ruchliwy ten mój brzdąc, szkoda tylko, że ja tego tak nie odczuwam ... a może wszystko przede mną :-) !!
mała26
Październikowa mama 2005
Oj Doxa, ja uważam ze to dużo! a nie? NOw iesz ja też niewiele się ruszam. W pracy siedzę 8 godzin! Od dwóch tyg. chodze pieszo do pracy- 20 minut w jedną stronę. I tyle z mojej gimnastyki. Mam tylko nadzieje że nie przybedzie mnie za duzo w innych miejscach niż brzuszek! Juz i tak mój mąż niby to pieszczotliwie mówi do mnie ciężarówka! Jeszcze dwa miesiące temu byłam busikiem... A niedługo zacznie mówić tirówka! Łomatko!!!!!!!
A jak u wa sjest z barszkowaniem w nocy? : Bo mój mąż ma opory! Mówi, ze kiedyś myślał że nie będzie z tym problemu, a teraz jak pomyśli... :
A jak u wa sjest z barszkowaniem w nocy? : Bo mój mąż ma opory! Mówi, ze kiedyś myślał że nie będzie z tym problemu, a teraz jak pomyśli... :
Doxa
Fanka BB :)
Wiesz co Jolik mi się też wydawało, że one są delikatne, ale jak mam rękę na brzuchu to ona aż podstakuje ;D ;D ;D a od środka nie czuję że to aż takie kopnięcie Najśmieszniej jest gdy się niespodziewam, ręka jakoś tak oparta w przypadkowy sposób przedramieniem albo jakoś tak i nagle widzę jak podkakuje mi do góry ;D ;D
Ja myślę, że wody płodowe amortyzują te kopnięcia i ich tak silnie nie odczuwam, dla mnie to nadal jakieś bulgoty i pluskania tj. tak czuję te ruchy od środka!
Ja myślę, że wody płodowe amortyzują te kopnięcia i ich tak silnie nie odczuwam, dla mnie to nadal jakieś bulgoty i pluskania tj. tak czuję te ruchy od środka!
L
Lucky
Gość
Hej mamuśki a keidy zamierzacie wystawic zdjęcia wszych brzuszków, przeciez macie apraty..no pochwlcie się...jakie dzidzie mają mieszkanka
Mój tak kopie że wczoraj mąż gołym okiem widział jak mi brzuch podskakuje.
Mała ja się już nie mogę doczekać, ty niedawno oglądałać a my ostatnio w 21 tc. A mój mąż jaki podniecony ;D
Co do baraszkowania to my baaaaaardzo żadko, nawet jakoś nie miewamy ochoty :-[
Mała ja się już nie mogę doczekać, ty niedawno oglądałać a my ostatnio w 21 tc. A mój mąż jaki podniecony ;D
Co do baraszkowania to my baaaaaardzo żadko, nawet jakoś nie miewamy ochoty :-[
reklama