reklama
Dokładnie, u nas też jak nie ma jak to płacz. I trzyma. Niezłe są.
Ale na cmentarzu ją wysadzałam.....
Cmentarz był najlepszą toaleta mojej córki! Chocby krople,ale musiała zrobic ! a nie zawsze było gdzie;-)
*syla*
kobieta pracująca...
widzicie, ja wiem, że tak jest więc się nie stresuję...no ale do diaska może czyms i ja bym się kiedyś pochwaliła Pewnie pierwsza powie "DUPA"
Kocham mojego łobuziaka i tak na poważnie to wiem że wyrośnie z niej super laska i z charakterem bo to już widać, tylko nie chce mi się juz jej ganiac po łóżku aby załozyć jej pieluchę....
No i widze ze to tak sie odbywa, nic, nic i nagle kilka określen, nic nic i znowu większy krok. Nie bardzo pamiętam jak bylo z Oskarem dokładnie, wiem tylko że wcześniej rysował nić mówił więc nie to jest wyznacznikiem prawidlowego rozwoju czy sika w pieluchę czy w majty ale juz cos nowego by się przydało bo nudno się robi
Kocham mojego łobuziaka i tak na poważnie to wiem że wyrośnie z niej super laska i z charakterem bo to już widać, tylko nie chce mi się juz jej ganiac po łóżku aby załozyć jej pieluchę....
No i widze ze to tak sie odbywa, nic, nic i nagle kilka określen, nic nic i znowu większy krok. Nie bardzo pamiętam jak bylo z Oskarem dokładnie, wiem tylko że wcześniej rysował nić mówił więc nie to jest wyznacznikiem prawidlowego rozwoju czy sika w pieluchę czy w majty ale juz cos nowego by się przydało bo nudno się robi
*syla*
kobieta pracująca...
oj chyba wszyscy mamy już dość upartego prezydenta...nie chciałybyście chyba...;-)
*syla*
kobieta pracująca...
wiecie, dla mnie to jakieś niewyobrażalne że dziecko w wieku 2 lat trzyma siku...strasznie szybko postępuje rozwój.....a dopiero były takie oseski.
*syla*
kobieta pracująca...
spadam, bo zaczynam się pocić po tych polopirynkach, buziaczki kochane!
*syla*
kobieta pracująca...
dobrze gadasz Kasiek, przeciez Kwaśniewskiego większość wybrała bo miał ładne oczy....to też jakiś wyznacznik widocznie
reklama