reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
próbuj kochana próbuj! ;-)
a mówiłam że tamten był fajoski! :-D

zaczęłaś przy nim kombinowac i wszystkim padły avatarki! hi hi ;-) :-D

Dzień dovry
Natalia miała dzis szczepienie i bilans dwulatka, najbardziej się ubawiłam przy pytaniu o to czy umie "wdrapać" się na krzesło... no litości!!!
Wzrost ma ponad normę, prawie 90 cm, wage poniżej normy.
Ide zdjęcia oglądac.

Kasiu - impreza rewelacyjna, Nadia w lustrze bije wszystkich na głowę, a prezenty i tort - zazdroszczę.
Drzewko - super :-)
Kaszu - Laurka prawie wcale sie nei zmieniła, tyle, z e urosła :-)

Magduś, jakośnie mogę się przyzwyczaić,że zmieniłaś kolory w avatarku;-)ale teraz Twoje posty widać wyraźnie:tak: a czy dostałaśmoją wiadomość?

A Laurka rzeczywiście urosła. No i babskie lato;-) super Drzewko!

Kasiu - dostałam odpisałam :-) Następnym razem się nie wywiniesz :-) Ale ytm razem masz wybaczone ;-)

awantury.... tralala....

Magduś,nawet nie wiesz jak siędziś wściekłam na te imprę!:wściekła/y: najgorzej jak każdy ma swoją koncepcje zabawy ,mam wrażenie,że nikt nie bierze pod uwagę,że ktoś chce pobyć i pogadać a nie popić:wściekła/y: dlatego zapowiedziałam , że do 22 wracam do domu!!!

reklama
Do góry