reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Byłysmy odebrać tort i kupić świeczki,tort obowiązkowo z Kubusiem Puchatkiem:-) zdjęcia jak najbardziej wkleję!
teraz dziecko zasnęło aja mam chwilkę dla siebie!ufff.:-)

zuzia na pierwsze urodzinki miała swoje zdjecie na torcie. Był mniamuśny.

o dobrze ze sobie przypomniałam, miałąm zamówic torta! o lala! :-(

Witam
Wszystkiego najlepszego dla Nadii!!! Pewnie juz po imprezie i Nadia slodko spi.
My dzisiaj bylismy poza domem. ale widze, ze sie rozpisalyscie.
Mala dobrze ze wyniki ok.
Ja w tym roku tez zamawiam tort, ale nie przyszlo mi do glowy zeby byl fantazyjny i mial np zdjecie albo jakas figurke. Ciekawe czy w kazdej ciastkarni istnieje mozliwosc zrobienia czegos takiego? Poki co Tusiek cwiczy dmuchanie swieczek i zdmuchyje obydwie za jednym razem i moglby tak w kolko. Kurcze musze sie koniecznie dopytac o torta.

Hej.

Mała ale Ty pracujesz a ja nie, zresztą Adaś póki co wiele nie wymaga tylko jeść spać i pieluchę zmienić ;-) Tak więc większość czasu pochłania Natalka.
Magdusiek fajnie z tym koncertem. Też bym sobie poszła na jakąś imprezę np na koncert Kultu - jak mieszkaliśmy w Toruniu to żadnego nie opuściliśmy ;-). Fajnie że dom dzieci itp ale czasem dobrze wyjść.
Drzewko super i dzięki to zaraz wyślę maila z adresem.
Doxa zdjęcia muszę pozbierać od rodziny i wtedy coś wkleję bo naszym aparatem niestety nie zrobiliśmy.
Zmykam karmić synia
papa

reklama
bardzo dziekujemy za życzenia!
spędziliśmy dzisiejszy dzień bardzo fajnie!:-) Nadia zadowolona z wszystkich prezentów, pięknie dmuchała świeczki.Tort był pyszny, dawid zjadł 4 kawałki ( i się nie :-p) Chrzestna też dzwoniła i mówiła, że ma dla Nadusi konika na biegunach! Strasznie fajnie,tylko nie bardzo wiemy kiedy się zobaczymy:-p

ja niesamowicie się wyluzowałam, a przecież tylko1dzień nie byłam w pracy!:-)

Do góry