reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ale miałyśmy dzień pełen wrażeń, byłam z Natalią u mojej przyjaciółki i jej córki 4 letniej. Natalia nauczyła sie ejździć na hulajnodze, juz prawidlowo się odpycha nogą i popylała po cąłym domu, a hulajnoge widziała drugi raz w życiu, bawiła sie z kotami, kapały się wspólnie w wannie ze światełkami, przy jaccuzi Natalkowiec spękał i kombinował jak prysnąc, myły wlosy lalkom barbie,lepiły ludziki z takiej smiesznej ni to ciastoliny ni to modeliny, leciutkiej, jak dmuchanej, oglądały ryby, krewetki i inne dziwne stwory. A na koniec myślała, ze pójdzie spac z Igą (Ania chlapnęla - to co, chciałybyście spac razem) i wyszła do domu z płaczem. I poszła teraz spać :-) Nie omieszkała wcześniej prezymeirzyć nowych spodni które Igula dla niej wybrała ze sqwojej szafy, jak nadmieniła, dała te które były ukochane i najulubieńsze :-)

reklama
Kaisu - to super, ze impreza się udała. i prezenty udane i Nadia zadowolona i tort się udał.
Ja kupię Natalce dwa torty na jeden dzień, będzie miała najpierw imprezę z dziadkami a poxniej jedno dzidkowie wyjadą, a dołączy reszta rodziny. A obgryzionej połowki nie postawię....

Taka hulajnoga fajna sprawa, pewnie na dzień dziecka sobie sprawimy.:tak:
Kurcze,moje dziecko nie spotyka się z małymi dziecmi prawie wcale, bo nie mam czasu, żeby ja gdziekolwiek zabrać:shocked2:

:-)Hej, hej!!!

Długo mnie znowu nie było ale jestem coraz bardziej zabiegana...

Po pierwsze to wzięłam się za Laure, tzn. sikanie tylko na nocnik - już bez pieluch, zasypianie sama, jedzenie rownież, itd, bo od marca idzie do przedszkola!!

A ja chodzę znowu się uczę...brakuje mi tego:-) - tym razem w centrum języków obcych - II stopień zaawansowania - j. niemiecki i razem z mężem chodzimy też na kurs tańca towarzyskiego:-)za moją namową oczywiście!!!

Laura jest coraz mądrzejsza i doroślejsza, a dnia na dzień czymś mnie zaskakuje, mówi coraz więcej, choć ma trudności bez tych 4 ząbków na górze...

Myślę, że jeszcze troszkę i czas na drugie:tak:;-):-)!!!

Kocham mojego małego skarba!!!

Aha! Wkleiłam zdjęcia do galeryjki!

Witajcie!

Kasiek ależ Nadia fajna! Najlepsza przed lustrem - modnisia :-) A jakie prezenty!! Tort rewelacja!

Kaszu fajnie że zajrzałaś! Gratuluję wzięcia się za Laurę oraz za siebie (kursy!) Laurka jak zwykle śliczna!

hmmm a Olinkowych zdjęć brak ... coś z tym muszę zrobić!!!

dzień dobry,
Kasiu imprezka widze udana, Nadi aż się oczka błyszczą ze szczęścia! Tort śliczny i pewnie pyszny, prezenty jak rozumiem trafione? A jakie Nadusia ma włoski super! :-)
hey Kaszu. Laurka urosła, z prezentów widać też zadowolona. oddzywaj się częściej. Jak Twoje zdrowie?

Doxa no gdzie fotki Olinka? ;-):-)

jutro idę na paznokcie wkońcu talalala. :happy2:

Dzień Dobry! Byłam w galeryjce. Nadia prześliczna. Ostatnio też próbowałyśmy se robić kucyki...Musicie częściej kupować jej prezenty kochani :-D. A co do spotkania z innymi dziećmi to tęsknię za wami..ale pewnie długo nie będę miała okazji.
Laurka słodka, dawno jej nie widziałam.
Magdusiek, Natalka ma wiec chyba najlepszą kumpelę :-)
Doxa to prawda, dawaj zdjęcia.
mała26 niestety nie mam trzech..
a Weronika poszła dzisiaj do żłobka z uśmiechem :szok::tak:drzewko szczęśliwe.

reklama
Witam!
Widzę, że padły co niektórym avatarki:shocked2: mnie też i nie mogę wkleić suwaczka:baffled:
dziękuję za słowa uznania dla mej córki!:-)

Zaraz sobie pooglądam Laurkę!

Drzewko, widzisz jaka Weronika mądra.:-)

Do góry