olcia23
list mama '05
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie (sto lat mnie tu nie bylo)
Ale pozdrawiam was goraco i postaram sie odezwac czesciej:-)
Ale pozdrawiam was goraco i postaram sie odezwac czesciej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O deserkach słyszałam wczoraj w jakimś progamie informacyjmym, Swoją drogą pomijając fakt, ze dobrze wiedzieć o takich rzeczach mocno sensacyjny news z tegoz robili, chyba nie mieli o czym nawijac.
Syla - myslisz, ze ktos jeszcze zjada te deserki? w sensie ze słoiczki?
Witam!
Syla , miło, że wpadłaś choćby po to , żeby ostrzec nas czerwonymi literami! no My deserków nie jadamy!
Jeju, no nie moge. Jak Wy usypiacie dzieci? U nas ostatnio to jakas katastrofa, na całej linii. Bez problemu w samochodzie, ale w domu, makabra.... i na noc i w ciągu dnia. Niezaleznie jak bardzo się zatacza ze zmęczenia nie ma takiej mzliwości, zeby poszła spac. Wszędzie cicho, już nawet kłade się z nią, ja niemal spie, a ta nic.
Tusiekn, róznie, czasem sama wypuści, czasem jej wyjmuję i kładę koło niej , bo wtedy jak chce to sobie sama do dzioba włoży- ja z nią nie śpię w pokoju i nie chciałoby mi się w nocy latać...generalnie mój Krzysiek jest przeciwny odstawianiu smoka na siłę, twierdzi, że sama z nigo zrezygnuje ja mam inne zdanie, i nie możemy sie dogadać..
Witam!!!!
Pod koniec września byliśmy znowu w kontroli u p.Hematolog i okazało sie że wyniki sa dużo lepsze, dobrze że nie skończyło się szpitalem bo juz taka ewentualnośc przedstawiła nam lekarka.Następne badanie juz czysto kontrolne mamy zrobic po nowym roku.
POZDRAWIAM!!!
...no i widzicie jak tu wejść na bb jak ciągle tylko zarzuty.hmmm no ale przecież "nie zwalnia ich to z powiedzenia "dzień dobry"?"
musze odszukać tego posta...
Mała, nie wchodziłam wieki na gg więc chyba mi go zabrali. teraz mam taki- 5005742, po jakimś gostku, ciągle do mnie piszą jakieś małolatySyla halo!!!!! zmieniłaś nr GG?