reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry! A co sie tu dzieje, nie ma prawie nikogo!

A ja zaczelam dzisiejszy dzien super wiadomoscia, moj promotor powiedzial ze moge juz oprawiac prace i skladac:happy::happy: Chociaz mam wrazenie ze najgorsze dopiero przede mna:dull: no i kasa jutro musze ruszyc, zalegle czesne, oprawy....Kurcze ale sie ciesze, jak to Tusiu mowi "ciese sie"

Witam!
Byłam dziś na bardzo ..... sierdzącej wyprawie ekologicznej. Na wysypisku smieci w Kobiernikach, uczylismy sie segregowac odpady:confused2: na szczęście druga część była lepsza, pojechaliśmy na ognisko>

rany , jeszcze mam dzis zajęcia z maluchami i urodzinki chrzesniaczki - czwarte!

do wieczorka!

hey Kasiu! no to ciekawy dzień, same przyjemności! :-p ;-)

dla zainteresowanych- zmieniłam nr tel. -w odpowiednim wątku...

a u nas milo... :-)

na plotach u ciotki bylam, z okazji urodzin chrzesnicy... wieczorny spacer po parku dobrze robi... :-)

Dobry wieczór!
Nadulka zasnęła bez smokusia , bo ze mną. tak za nia się steskniłam, że razem chociaz poleżeć chciałam. No a czekała mnie jeszcze relacja z wojny pod Termopilami, naczynia chemiczne i ich znaczenie:-p czy dzieci muszą chodzic do szkoły i odrabiać lekcje:dull:

Poza tym ja miałam dobry humor:cool:

reklama
Do góry