reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Ja sie zaparłam, póki co. Poza tym salon ma być jasny. COs mi się z głowa zrobiło i marze o jasnych kolorach.... chyba przesyt ilością rzeczy Natalki, kolorowych, bo podobaja mi się rzeczy bez odzobników, proste, az nudne.
A w kibelku zarządziłam gres zamiast glazury.... aż się boję...

mialam podobne odczucia, kiedy decydowalam sie na zimne kolory, az sie sobie zdziwilam... zreszta obawialam sie, czy to nie aby tymczasowy kaprys, ale nie, jestem tego coraz bardziej pewna... i tylko ten czerwony fat... ;-)

gres po calosci, czy podloga???

Po całości....
beżowy i szary dekor z błyszczącymi, fakturalnymi kwiatkami i listkami.... wiesz, miała być szklana mozaika, ale wybegocjowałam gres i te dekory.

oj Teddy z miłą chęcią wymieniłabym te fronty! bleeee
chciałabym jaśniutką kuchnię oj tak tak

a o jakich roletach mówisz? bo wiesz u nas na prowincji nie wszystko dociera...

magdusiek już mi się Twoja kuchnia podoba, a tym bardziej że jasna, i piekarnik i mikrofala na wysokości oczu ehhh marzenie!

moze byc ciekawie...
widzialam raz (w domu, nie mowie i salonach meblowych) gresowa lazienke, a wlasciwie pokoj kapielowy - 18 m z wielkim oknem, i tam to sie pieknie prezentowalo... troche jak antyczna laznia, bo armatura mosiezna byla zainstalowana... pieknie, ale podobno troche zimno... :-)

U nas to ejst bardzo mały kibelek.... raptem na 8 dekorów i chyba 70 płytek zwykłych :-)
Tam będzie ogrzewanie podłogowe, zresztą w obu łazienkach robimy, bo u nas zawsze jest nachlapane jakby same kaczki meszkały :-)
Mała - rolety rzymskie sa z materiału, takiego dzielonego w poziomie na kilka fragmentów i podnosi się o te fragmenty.

Mala, a internet dociera na prowincje???

;-)

zwykla roleta, ale z mechanizmem oddolnym...
np. takie, te akurat sa brzydkie, ale chodzi o zasade

242717696

reklama
Do góry