reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja sie zaparłam, póki co. Poza tym salon ma być jasny. COs mi się z głowa zrobiło i marze o jasnych kolorach.... chyba przesyt ilością rzeczy Natalki, kolorowych, bo podobaja mi się rzeczy bez odzobników, proste, az nudne.
A w kibelku zarządziłam gres zamiast glazury.... aż się boję...
A w kibelku zarządziłam gres zamiast glazury.... aż się boję...
Teddy
Październikowa mać
mialam podobne odczucia, kiedy decydowalam sie na zimne kolory, az sie sobie zdziwilam... zreszta obawialam sie, czy to nie aby tymczasowy kaprys, ale nie, jestem tego coraz bardziej pewna... i tylko ten czerwony fat... ;-)
gres po calosci, czy podloga???
gres po calosci, czy podloga???
mała26
Październikowa mama 2005
oj Teddy z miłą chęcią wymieniłabym te fronty! bleeee
chciałabym jaśniutką kuchnię oj tak tak
a o jakich roletach mówisz? bo wiesz u nas na prowincji nie wszystko dociera...
magdusiek już mi się Twoja kuchnia podoba, a tym bardziej że jasna, i piekarnik i mikrofala na wysokości oczu ehhh marzenie!
chciałabym jaśniutką kuchnię oj tak tak
a o jakich roletach mówisz? bo wiesz u nas na prowincji nie wszystko dociera...
magdusiek już mi się Twoja kuchnia podoba, a tym bardziej że jasna, i piekarnik i mikrofala na wysokości oczu ehhh marzenie!
Teddy
Październikowa mać
moze byc ciekawie...
widzialam raz (w domu, nie mowie i salonach meblowych) gresowa lazienke, a wlasciwie pokoj kapielowy - 18 m z wielkim oknem, i tam to sie pieknie prezentowalo... troche jak antyczna laznia, bo armatura mosiezna byla zainstalowana... pieknie, ale podobno troche zimno... :-)
widzialam raz (w domu, nie mowie i salonach meblowych) gresowa lazienke, a wlasciwie pokoj kapielowy - 18 m z wielkim oknem, i tam to sie pieknie prezentowalo... troche jak antyczna laznia, bo armatura mosiezna byla zainstalowana... pieknie, ale podobno troche zimno... :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U nas to ejst bardzo mały kibelek.... raptem na 8 dekorów i chyba 70 płytek zwykłych :-)
Tam będzie ogrzewanie podłogowe, zresztą w obu łazienkach robimy, bo u nas zawsze jest nachlapane jakby same kaczki meszkały :-)
Mała - rolety rzymskie sa z materiału, takiego dzielonego w poziomie na kilka fragmentów i podnosi się o te fragmenty.
Tam będzie ogrzewanie podłogowe, zresztą w obu łazienkach robimy, bo u nas zawsze jest nachlapane jakby same kaczki meszkały :-)
Mała - rolety rzymskie sa z materiału, takiego dzielonego w poziomie na kilka fragmentów i podnosi się o te fragmenty.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005