reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
no widzisz Ania, ale masz fajnie :) gratulacje, Fajnie, ze mozezs teraz ogladac od poczytku maluszka Twojej siostry :)

Anja pogratuluj bratu i ucałuj mamuśkę i dzieciaczka :-) A Ty podglądaj techniki opieki nad maleństwem, jak bedziemy miały problemy to będziemy się zwracały do ciebie :-)

Dziekuje dziekuje. Juz sie nie moge soczekac zeby ja zobaczyc, wieczorem jade do szpitala. A wam napewno bede zdawac relacije.

Nie wiem jak Wy , ale ja mam uczucie jakby to jedna z nas urodziła juz dzieciaczka :-) oj co to będą za emocje od końca września do końca października :-) Będziemy meldowały nasze pociechy, przesyłały fotki ... opisywały porody :-)

oj, mnie tez sie tak wydaje ze to jedna z nas....jej, ale to bedzie fajowo jak sie te nasze skarby rodzic beda :laugh:
Ania zobaczysz jak teraz bedziesz miala super z tym, ze poobserwujesz to malenstwo od poczatku, a potem za 3 miesiace deja vu

Jolik, u mnie to prawdopodobnie bedzie poczatkiem wrzesnia.

I tak macie racije super ze kuzyneczki bede praktycznie w tym samym wieku, no i mieszkamy 5 minut od siebie takze caly czas beda sie mogly razem bawic.

Uffff no to wrzuciłam Wam jakieś fotki do wątku "wspomnienia ...", trochę mi to zajęło, hmmm chyba już wszystkie poszłyście spać ;)

reklama
i znowu jestem pierwsza! :)
Właśnie oglądałam wasze zdjęcia- wspomnienia! ehhhhh Piękne!!! ::) ::) ::)
Dziewczyny a może któraś z was ma namiary na jakieś ładne miejsce w Chorwacji, niedrogie noclegi?

Do góry