reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzwoniłam dziś zapisać Natalie na zaległe szczepienie - powiedzieli mi że pierwszy wolny termin 18 października. Oszaleli?
A w dziekanacie nic nie wiedza, bo jest "tyle podań i panie biedne mają dużo pracy". Jakby robiły wtedy gdy te podania przychodziły to teraz miałyby kluźniej, lewusy jedne ;-) Wymiękam, jak słowo daje. Gdybym ja tak pracowała t nic bym nie zrobiła i wyleciałabym po jednym dniu pracy. Skąd ci ludzie się biorą???

ja też chcę fotel!
Z siusianiem u nas tak, że Nadia sika co 4 godziny i to najczęściej na spacerze-kiedy ma pieluchę i w czsie snu kiedy ma pieluchę. W innym razie nie chce nosić pieluchy, a jak już nam się zdarzy złapać mocz do nocnika to jest przy tym kwękanie jakby się bała i musz e ja trzymać za rękę. Czyli jak było. Ale co tam , rozwija się zdrowo i to jest cool.
Tusiekn, a Ty posłuchaj Madzi, bo dobrze gada. No w końcu na warsztatach była , nie

Magdusiek masz racje tylko wiesz zal troche d... sciska jak widzisz ze inne dziecko tak nawija. Jak juz sie wyrowna to bede miec kawalera w domu i mi sie hajtnie i tyle bede miec pociechy z jego dziecinstwa;-)

Mialam tak straszna ochote na cos slodkiego, ze zjadlam Natkowi 3 czekoladki kinder bo nic nie mialam innego w domu i jeszcze bym cos zjadla:rofl2:

Ja nie mam zastrzeżeń do tempa rozwoju mojego ludka i tak jak Kasia uważam, ze jest najlepsza, najmadrzejsza i w ogóle naj :-) TYle, ze Kasia o Nadii,a ja o Natalce :-) tralalala.... :-) A Tobnie Tusiekn radze podobnie :-)

Magdusiek, na SGH-u tak samo i niby na takich świetnych się lansują.

Masz rację, gdybym ja też tak pracowała i była taka miła jak oni....skąd to się bierze?

Kurcze, nie nadążam za Wami, chyba się starzeję;-)

Idę wydać obiad średniemu dziecku i wyciągnąć co słychać było w szkole.

Tusiekn, zapraszam do mnie do pracy i wtedy będziesz na kolanach do Częstochowy szła, że takiego mądrego masz syna i , że tak dużo gada... i nie wkurzaj mnie , :wściekła/y:

reklama
ja nic nie dogaduję? jeśli to było do mnie;-) ja tak z miłości:tak:

już przestańcie tak zachwalać te swoje skarby bo je poliki będą piekły;-)

Tusiekn, nie przejmuj się, co z tego że nie mówi, ma inne zalety a jak i zacznie mówić to już w ogóle....

Do góry