reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Magdusiek z tym czytaniem to tak jak u nas, Natek uwielbia pociagi i codziennie chodzimy je ogladac, ale za nic do niego nie wsiadzie. Autobusem jechal 3 razy w zyciu, 2 ostatnie jazdy byly z wielkim rykiem. Mam nadzieje, ze sie do nich kiedys przekona i do lekarza tez. A Natalka ma taki uraz po szczepieniach? Natek niestety po szpitalu.
Syla my tez na 92/98. Ale po body widze ze 98 sa ino ino a nie wiem czy w ogole robia na 104
Cos mi nie przychodzi paczka z allegro wlasnie:wściekła/y:

gdzieś to już słyszałam;-)...w domu?
Kochany Andrzej dziś mi zaproponował, żebym wieczorem pojeździła na rowerze.....ja nie chcę jeździć na rowerze, tylko chcę mieć więcej czasu i nie żyć na wariata.:wściekła/y:

ja tez gdzies juz to slyszlam;-)

A mnie sie kompletnie nie chce ruszyc, z reszta jakbym sie rozruszala to by mnie nie zatrzymal;-)

No wlasnie taki uraz musi miec podloze, a co sie jej stalo z powieka, to chyba dawno bo za moich czasow na bb nie pamietam.
Moj synek jeszcze spi, ide po kawe.

reklama
Ojej biedna Natalka, to przezyla swoje. Ale na szczescie juz wszystko dobrze? Nie wiedzialam. To byl na tyle duzy ze musieli operowac czy usunieto go zeby nie powiekszal sie?

Do góry