reklama
*syla*
kobieta pracująca...
z czym nie nadążasz?
tusiekn
Fanka BB :)
Ej nie no dziewczyjny zle mnie zrozumialyscie, Tusiek moim zdaniem jest naj oczywiscie i wiem ze kazde sie inaczej rozwija, tylko tak jak sie patrzylam na inne dzieci to odnioslam wrazenie takie jakie odnioslam. Sa np slowa co Natek ok roczku potrafil pieknie mowic a inne dzieci teraz mowia.
Kasiek a zebys wiedziala ze mamy takiego plana jechac do Czestochowy ogolnie podziekoeac za Tuska, ze jest itd. Na urlopie nie wypalilo, ale moze jeszcze w tym roku pojedziemy.
Rozpisalyscie sie madre baby:-)
Kasiek a zebys wiedziala ze mamy takiego plana jechac do Czestochowy ogolnie podziekoeac za Tuska, ze jest itd. Na urlopie nie wypalilo, ale moze jeszcze w tym roku pojedziemy.
Rozpisalyscie sie madre baby:-)
tusiekn
Fanka BB :)
Uff to dobrze, ze mnie rozumiecie.
Tak na marginesie ile Wasze dzieciaki teraz waza i mierza? Natek przytyl i wazy 12kg. Wczoraj kupilismy super ksiazke Tuskowi jak dziecko idzie do lekarza i wszytko jest ladnie pokazane, Tusiek nie odrywa oczu od niej i tym sposobem mam nadzieje, ze bilans pojdzie spokojniej.
Tak na marginesie ile Wasze dzieciaki teraz waza i mierza? Natek przytyl i wazy 12kg. Wczoraj kupilismy super ksiazke Tuskowi jak dziecko idzie do lekarza i wszytko jest ladnie pokazane, Tusiek nie odrywa oczu od niej i tym sposobem mam nadzieje, ze bilans pojdzie spokojniej.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja nie wiem ile Natalia waży i mierzy. A bilans na bank będzie koszmarem, bo gdy dziś usłyszała że ją zapisuję na szczepienie to natychm,iast było "lekarza nie!!! jutro nie!", więc najkwyraźniej jeszcze jej nie przeszło. Ksiażkę o Kamyczku u lekarza czytamy codziennie, jakoś bez rezultatów innych niż czytelnicze :-)
*syla*
kobieta pracująca...
Iga chyba ok 14kg a ciuchy na 92 98 różnie
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
ja ostatnio chyba też inaczej...;-)