reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No cos w tym musi byc, ze kolege co poznal to dal mu swoja ulubiona myszke, która wszedzie wloczy ze soba no i rower pozwolil dotykac, znaczy sie muzyczke puszczac i tanczyli:-D

Jedyne moze co mnie niepokoi to to ze malo mowi, ten chlopczyk np. mowil duzo, ale niewyraznie. Natek ma swoj zasob slow, codziennie przybywa cos nowego, ale jak juz widzialam kilku jego rowiesnikow to moim zdaniem to za malo.

Kasiek, powiem więcej, jest gorzej:-D

Mam opowiedzieć?
Np Iga siedzi w wannie i woła sisi i płacze, bo w wannie nie nasiusia, no więc wyciągamy ją siedzi, siedzi....i nic, pytam się: chcesz siusiu? ona że nie, no to idziesz do wanny, Iga że nie bo siusiu:rofl2:

kolejny przykład: a-a, no to mówię siadamy na nocniczek i ucieka........i tyle na ten temat.

albo potrafi siedzieć na nocniku z pół godziny z Andrzejem (bo sama chce) ale jeszcze nigdy nie udało jej się nic w niego zrobić. Tzn w nocniczek nie w Andrzeja.:rofl2:
czuję że już niedługo no ale przebiega to trochę trudniej niż u Oskara np.:-D

Tusiekn - z mówieniem jest róznie, tak samo jak z całą resztą. A pamiętasz poczatki chodzenia? Zobacz ile czesto miesięcy dzieli dzieci w tym samym wieku? Jedno gada jak najete drugie gada mnie, a trzecie wcale. Jedno zajada samo od dawna a inne jest włącznie karmione. Jedno pije ze szklanki,a inne przez smoczek. Olać. Za jakiś czas wszystko sie wyrówna.

Syla, potworze!!!! Ale przemyslę, wiecie co, w tym nowym meiskznaiu mam tak olbrzymi balkon jak taras. Więc racja, kupie fote;l!!!! tralala, dzięki :-)

reklama
Do góry